reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Hej, zapisałam. Jesteś pierwszy raz na kreskach? 😊
Tak pierwszy i akurat wpadl mi w oko wasz temat 😍 Mam na pokładzie 2 letniego synka.❤️ Nie staramy się z partnerem o dzidziusia, ale też się nie zabezpieczamy ( co ma być to będzie) moje cykle są ostatnio strasznie rozwalone i nie wiem kiedy była owulacja. Jedyne co mnie przekonalo do tego, że coś może być na rzeczy to to, że kilka dni temu na wkładce miałam jasnorozowa plamę I przy podcieraniu na papierze tez . Żadnych innych objawów. Dodam że jak byłam w ciąży z synem to miałam dokładnie to samo. Jednodniowe jasnorozowe plamienie. Oczywiście bardzo bym się ucieszyła gdyby na teście były 2 kreseczki ❤️

Ostatnia edycja:
Ale to już chyba ostatni miesiąc, nie? Od marca zielone światło?
Z końcem marca mam wizytę u lekarza. Nie wiem czy wtedy będę już po owulacji czy przed. Na pewno będę wtedy robiła wymazy na te trzy bakterie. Testowanie jak coś i tak przypadnie dopiero w kwietniu…

Cześć , jestem mamą 15 miesięcznej córeczki i razem z mężem podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. Decyzja podjęta kilka dni temu więc za bardzo nie przyglądałam się moim ostatnim cyklom , ale 23.01 miałam pierwszy dzień miesiączki. Cykle mam zazwyczaj 27-28 dni , więc podejrzewam że 06.02 będzie owulacja . Jednak jest mały problem , akurat cały następny tydzień jestem na wyjeździe służbowym aż 500 km od męża 🙁🙁 ale planuje 05.02 wrócić do domku , przytulanko i powrót nocą do pracy 😂 szalony pomysł , ale już tak bardzo nastawiłam się na drugie bobasa , że chcę zacząć starania już w tym miesiącu 😆 zatem możesz mnie wpisać na testowanie na 16 lutego 😀

Dziewczyny w końcu i ja do Was dołączam 🥰

Witam Was wszystkie ciepło 🩷

Mam 38 lat i staramy się z Partenerem o nasze i moje pierwsze dziecko. Partner już ma mocno dorosłego syna i 56 lat 😉 wierzymy że mimo naszych mocno dojrzałych lat uda się 💫

Same starania rozpoczęliśmy od października ale niestety z marnymi skutkami z racji tego że Partner pracuje za granicą i totalnie nie trafialiśmy w owulację...

Wspomagam się testami owulacyjnymi póki co ale nie wykluczam monitoringu. AMH we wrześniu 2,49.
Myślałam że i w lutym nic z tego nie będzie z racji Jego pracy ale nieoczekiwanie właśnie wrócił do kraju także działamy 🤞😍

Poproszę o zapisanie mnie na testowanie na 19 lutego 🥰

reklama
reklama
Do góry