reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Cześć!
Zapisz mnie na ławeczkę.
Na razie posiłkuję się testami owulacyjnymi, zatem data ewentualnego testowania jeszcze nie znana
🤷‍♀️

06.02 będę miała wizytę u ginekologa na NFZ, więc jestem ciekawa jaki będzie rezultat

Cześć , jestem mamą 15 miesięcznej córeczki i razem z mężem podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. Decyzja podjęta kilka dni temu więc za bardzo nie przyglądałam się moim ostatnim cyklom , ale 23.01 miałam pierwszy dzień miesiączki. Cykle mam zazwyczaj 27-28 dni , więc podejrzewam że 06.02 będzie owulacja . Jednak jest mały problem , akurat cały następny tydzień jestem na wyjeździe służbowym aż 500 km od męża 🙁🙁 ale planuje 05.02 wrócić do domku , przytulanko i powrót nocą do pracy 😂 szalony pomysł , ale już tak bardzo nastawiłam się na drugie bobasa , że chcę zacząć starania już w tym miesiącu 😆 zatem możesz mnie wpisać na testowanie na 16 lutego 😀
Witaj 🥰 jeżeli masz taką możliwość ogarnąć te 500 km to działaj 😉 gdyby w naszym przypadku było to "tylko" 500 km to byłabym u Mojego co miesiąc 😁

reklama
Do góry