trinida
Zaciekawiona BB
PięknieSprawdziłam właśnie wyniki, dodatkowo zrobiłam proga.
Progesteron 28
Beta Hcg 228![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknieSprawdziłam właśnie wyniki, dodatkowo zrobiłam proga.
Progesteron 28
Beta Hcg 228![]()
Owulacje miałam prawdopodobnie 11 dni temu , więc już trochę minęło . Podejrzewam że udało się zajść w ciążę , czuję jak zmienił się ciało , ale w sobotę spróbuję wykonać test , ale bardziej mnie martwi to że nie przestaje mnie boleć ten brzuch , cały czas zbierają mi się w nim gazy . Najgorzej że jestem z dziewczynami w pokoju i nawet bąka puścić troszkę głupioGeneralnie mam parę dni po owulacji zawsze zaparcia, a potem po paru dniach same mijają.
To bardzo trzymam kciuki za to aby faktycznie była to ciążaOwulacje miałam prawdopodobnie 11 dni temu , więc już trochę minęło . Podejrzewam że udało się zajść w ciążę , czuję jak zmienił się ciało , ale w sobotę spróbuję wykonać test , ale bardziej mnie martwi to że nie przestaje mnie boleć ten brzuch , cały czas zbierają mi się w nim gazy . Najgorzej że jestem z dziewczynami w pokoju i nawet bąka puścić troszkę głupio![]()
Dziękuję , ale nie sądziłam że dostanę takich zaparć , chociaż doktorka mi mówiła że to normalne , zrobię test i w sobotę i zobaczę czy to ciąża czy nie , ale tyle zmian mam w organizmie jak w pierwszej ciąży że z mężem raczej myślimy że się udało , aczkolwiek różnie to bywa . Myślałam że może któraś z was się z tym męczyła i podpowie co zrobićTo bardzo trzymam kciuki za to aby faktycznie była to ciąża![]()
Czyli co, dajemy serduszko?Jak ja wam zazdroszczę że możecie iść na betę kiedy chcecie.
Ja nie stety muszę czekać do 8 tyg czyli jeszcze kolejny miesiąc. Testy wychodzą coraz ciemniejsze a termin miesiączki mam na jutro więc myślę że będzie dobrze. Szczerze to czuję jakiś spokój wewnętrzny tym razem
Myślę że chyba tak.Czyli co, dajemy serduszko?![]()
W pierwszej ciąży faktycznie miałam zaparcia od początku i długo się utrzymywały, dopiero pod koniec I trymestru ustąpiłyDziękuję , ale nie sądziłam że dostanę takich zaparć , chociaż doktorka mi mówiła że to normalne , zrobię test i w sobotę i zobaczę czy to ciąża czy nie , ale tyle zmian mam w organizmie jak w pierwszej ciąży że z mężem raczej myślimy że się udało , aczkolwiek różnie to bywa . Myślałam że może któraś z was się z tym męczyła i podpowie co zrobić
A stosowałaś coś na nie ?W pierwszej ciąży faktycznie miałam zaparcia od początku i długo się utrzymywały, dopiero pod koniec I trymestru ustąpiły![]()
A może to poprostu stres? Nowe otoczenie, nowa sytuacja? Wyjazd służbowy w nowe miejsce w miejsce nieznane, niektórych przyprawia o dreszcze bo nie wie jak będzie. Ja akurat nie mam problemów w nowych miejscach i załatwiam się bez problemu ale niektórzy nie załatwią że w obcych miejscach. Stres paralizuje na każdym aspekcie naszego życia.Dziękuję , ale nie sądziłam że dostanę takich zaparć , chociaż doktorka mi mówiła że to normalne , zrobię test i w sobotę i zobaczę czy to ciąża czy nie , ale tyle zmian mam w organizmie jak w pierwszej ciąży że z mężem raczej myślimy że się udało , aczkolwiek różnie to bywa . Myślałam że może któraś z was się z tym męczyła i podpowie co zrobić