reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Płaciłam ostatnio tyle .
Te ceny to kosmos .
Nawet 1kg ciuchów używanych u nas100zl kosztuje .
Więc jak mam kupic coś z lumpa to wolę dołożyć i kupić nowe .
To samo na vintet tam się robi drogo
warto szukać laboratorium w szpitalach/ przyszpitalnych. Ceny są tam na ogół o wiele korzystniejsze.
Ja ostatnio za zrobienie progesteronu, d3,b12, ferrytyny i morfologii z rozmazem zostawiłam 160 zł.

reklama
Dziewczyny miałam siedzieć ciuchutko i kibicować z krzaków - bo w tym miesiącu czekają mnie różne zabiegi urodowe, które są nie bardzo w ciąży.

Ale jak czytam o tym wakacjach to mam takie WTF xD ja kocham wakacje - zero prania, sprzątania, wymyślania tych wszystkich posiłków, żeby każdego zadowolić :D Nawet po 17 dniach jest mi smutno :D
Mam to samo. Tylko na wyjeździe moja głowa odpoczywa bo nie muszę myśleć o wszystkich obowiązkach. Na ile bym nie pojechała to i tak mi jest mało 😁

warto szukać laboratorium w szpitalach/ przyszpitalnych. Ceny są tam na ogół o wiele korzystniejsze.
Ja ostatnio za zrobienie progesteronu, d3,b12, ferrytyny i morfologii z rozmazem zostawiłam 160 zł.
Zgadzam się, u nas w labo przy przychodni d3 55zl, tymczasem alab czy diagnostyka zdaje się koło 90zl...

Ja do szpitala najbliższego jadę 40 minut + czas czekania w kolejce. To już w wolę w moim labo zrobić gdzie mam blisko i szybko bo bez kolejek przeważnie 😆

Dziewczyny miałam siedzieć ciuchutko i kibicować z krzaków - bo w tym miesiącu czekają mnie różne zabiegi urodowe, które są nie bardzo w ciąży.

Ale jak czytam o tym wakacjach to mam takie WTF xD ja kocham wakacje - zero prania, sprzątania, wymyślania tych wszystkich posiłków, żeby każdego zadowolić :D Nawet po 17 dniach jest mi smutno :D
Mam dokładnie tak samo. Jest styczeń a ja w pracy siedzę i przeglądam oferty wakacji 😂 pochwal się co będziesz robić? Czasem taki czas dla siebie i urody jest potrzebny😍

Dziewczyny, ja mam jakąś schizę, że już po zawodach 😔 Dzisiaj miałam wyraźny skok temp o 0.2 i boję się, że ten pęcherzyk zdążył już sam pęknąć 😓 A nawet jeśli nie, to się zaczęłam zastanawiać czy seks przed zastrzykiem nie przyspieszy pęknięcia… Czy nie lepiej już po, a w ogóle czy nie lepiej poprawić dopiero po IUI 🙄 Sama już nie wiem. Niby lekarze się znają i wiedzą, co robić, a mam wrażenie że przy wielkości 22mm to już było duże ryzyko, że on pęknie zanim zrobię zastrzyk.

reklama
Cześć dziewczyny! 🩷 Przede wszystkim trzymam kciuki za wszystkie kreseczki! Poproszę również o wpisanie mnie na 6.02, jeśli okres nie przyjdzie będę testować.
Co do naszej historii już kiedyś staraliśmy się o dziecko, ale nie wychodziło, więc odpuściliśmy, później nie byliśmy gotowi i nie wiedzieliśmy czy w ogóle chcemy. Teraz dojrzeliśmy do tej decyzji i od tego cyklu działamy. Mam PCOS, nie biorę żadnych leków, suplementuje się od dawna, mąż również. Zobaczymy czy tym razem się uda :)

Do góry