Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę że tu @callina jest chętnaSkoro już wypłynął temat marcowych kresek, to czas się zastanowić kto je założyJakieś chętne?
@MamaR może? @niezapominajka876 może tym razem się skusisz?
No to czekamyMiałam mocne postanowienie że nie testuję aż do dnia okresu albo najlepiej dzień po. Do6 dni a ja całkiem przypadkiem kupiłam dwa testy
już widzę jak wytrzymają do poniedziałku
![]()
Tia...ja podobnie. Sikam na testy codziennie, niestety biel aż razi. Najgorsze że nie wiem kiedy miałam owulację i kiedy spodziewać się miesiączki.Miałam mocne postanowienie że nie testuję aż do dnia okresu albo najlepiej dzień po. Do6 dni a ja całkiem przypadkiem kupiłam dwa testy
już widzę jak wytrzymają do poniedziałku
![]()
No właśnie oni bardzo skaczą z tymi cenami.w zeszłym cyklu kupowałam po 19.90 potem dokupowałam po 15,99Dziewczyny w Rossmannie testy owulacyjne po 13,47ostatnio kupowałam po 19,90 nie wiem czy to lokalna promocja czy wszędzie tak ale zawsze to parę groszy do przodu
będzie na badanie bety
![]()
Myślę, że jesteś bezkonkurencyjnaJa kupiłam 60 testów owu i trzy ciążowe. Mam zamiar w tym cyklu zbadać progesteron i betę dopiero jak wyjdzie druga kreska. Ciekawe czy ktoś mój puchar przejmie , nie powiem wysoko postawiłam poprzeczkę![]()
Powinnaś dostać już puchar za to, że godzinę temu pisałaś, że jednak chyba odpasz w marcuJa kupiłam 60 testów owu i trzy ciążowe. Mam zamiar w tym cyklu zbadać progesteron i betę dopiero jak wyjdzie druga kreska. Ciekawe czy ktoś mój puchar przejmie , nie powiem wysoko postawiłam poprzeczkę![]()
ja jestem pierwszy raz w życiu na forum, nie wiem czy podołam