Aksamitka28
Fanka BB :)
Piękny też szukaliśmy przed malowaniem ale nie było nic ciekawego w okolicyA w niedziele kupiłam nowy - stary (bo używany) stół
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny też szukaliśmy przed malowaniem ale nie było nic ciekawego w okolicyA w niedziele kupiłam nowy - stary (bo używany) stół
superWłaśnie tak miało być
Jak teraz zmieniliśmy blat w kuchni to dotarło do mnie ile fuszerki odwaliłam na zasadzie "szybko, żeby się wyprowadzić od teściów " Sporo rzeczy nie da się inaczej...bo np. Do tej pory wszędzie były białe ściany, które musieliśmy malować natryskowo bo pod spodem jest jakaś farba z wapnem i wszystko odchodzi....a wiadomo, że planując tu mieszkać 5-6 lat nie będziemy robić gładzi (już mieszkamy 4 ). Na szczęście farba nam związała ściany i teraz wiosną pójdzie kolor delikatny beż
ovu była 14-15 . A sobota 24 już cien na teścieAle ze 14/15 owulacja I juz widzialas na tescie?
Gratuluje, doczytalam sie, ze owulacja byla 14stegoovu była 14-15 . A sobota 24 już cien na teście
W sumie to co piszesz jest nawet logiczne.No ja słyszałam dwie wersje, ale ufam bardziej tej, ze nie wpływa. Rozumiem to tak - jest rezerwa, która wypusza pecherzyki na dany cykl i stymulacja dotyczy tych już wypuszczonych pęcherzyków, a nie całej rezerwy. Tak samo jakby się chciało zamrozić jaja to się przecież wyjmuje tylko te, które wyleciały z rezerwy.
W sumie to co piszesz jest nawet logiczne.
A czy zauważyliście że po braniu tabletek jest bardziej skąpy okres ? Czy miałyście bez zmian ?
u mnie pierwsza stymulacja będzie na początku kwietnia, o ile 12dc nie wypadnie w święta, a wszystko zapowiada, ze właśnie tak będzie.W sumie to co piszesz jest nawet logiczne.
A czy zauważyliście że po braniu tabletek jest bardziej skąpy okres ? Czy miałyście bez zmian ?
Nie wiem czy tym było to spowodowane ale brałam przez 2 cykle to (nie jedno po drugim w odstępstwie czasu ) I teraz mam skąpy i krotki okres 2 dni góra 3W sumie to co piszesz jest nawet logiczne.