reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Właśnie tak miało być 😁
Jak teraz zmieniliśmy blat w kuchni to dotarło do mnie ile fuszerki odwaliłam na zasadzie "szybko, żeby się wyprowadzić od teściów " 😂 Sporo rzeczy nie da się inaczej...bo np. Do tej pory wszędzie były białe ściany, które musieliśmy malować natryskowo bo pod spodem jest jakaś farba z wapnem i wszystko odchodzi....a wiadomo, że planując tu mieszkać 5-6 lat nie będziemy robić gładzi (już mieszkamy 4 😂). Na szczęście farba nam związała ściany i teraz wiosną pójdzie kolor 😁 delikatny beż
super 🥰

A u mnie dobrych wiadomości ciąg dalszy

Załączniki

• IMG_5695.jpeg
    IMG_5695.jpeg
    310,3 KB · Wyświetleń: 155
No ja słyszałam dwie wersje, ale ufam bardziej tej, ze nie wpływa. Rozumiem to tak - jest rezerwa, która wypusza pecherzyki na dany cykl i stymulacja dotyczy tych już wypuszczonych pęcherzyków, a nie całej rezerwy. Tak samo jakby się chciało zamrozić jaja to się przecież wyjmuje tylko te, które wyleciały z rezerwy.
W sumie to co piszesz jest nawet logiczne.

A czy zauważyliście że po braniu tabletek jest bardziej skąpy okres ? Czy miałyście bez zmian ?

A czy zauważyliście że po braniu tabletek jest bardziej skąpy okres ? Czy miałyście bez zmian ?

Ja jestem po dwóch stymulacjach Aromkiem i oba okresy miałam bardzo dziwne nigdy tak do tej pory nie miałam. Dwa pierwsze dni lało się ze mnie jak z kranu, a potem trzeciego dnia nagle nic, nie ma takiego przejścia z krwawienia na plamienie tylko okres nagle całkiem znikał 😳😳

u mnie pierwsza stymulacja będzie na początku kwietnia, o ile 12dc nie wypadnie w święta, a wszystko zapowiada, ze właśnie tak będzie.

reklama

Nie wiem czy tym było to spowodowane ale brałam przez 2 cykle to (nie jedno po drugim w odstępstwie czasu ) I teraz mam skąpy i krotki okres 2 dni góra 3

Do góry