fckathy
Fanka BB :)
w notatniku w telefonie sobie napisałam wątek w poczekalni na drożność założę bo chyba jest taka tradycja, ze dzień wcześniej, nie?Daj linka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w notatniku w telefonie sobie napisałam wątek w poczekalni na drożność założę bo chyba jest taka tradycja, ze dzień wcześniej, nie?Daj linka ;-)
Możesz kiedy chcesz założyć tylko nie za szybko żeby mi wszystkie stad nie uciekły od razuw notatniku w telefonie sobie napisałam wątek w poczekalni na drożność założę bo chyba jest taka tradycja, ze dzień wcześniej, nie?
To owulacje mialas tak jak ja. My mielismy seks 15 rano. Ale moje testy negatywne w piatek ma byc miesiaczkaja miałam 14 max 15. I w sobotę coś widziałam juz
Przykro mi, dobrze znam to uczucie przyzwyczajenia do rozczarowania z drugiej strony super że działacie dalej, drożność to super pomysł!Mi można już wpisać
Już się chyba do tego przyzwyczajam że co miesiąc jedno i to samo
Ale w marcu mam pierwsza konsultacje klinice i prawdopodobnie będę się umawiać po tej konsulatcji na drożność także jakiś krok do przodu jest
Ty i tak masz skrócony miesiąc, nie zamierzam Ci go skrócać jeszcze bardziej. A wątek nowy otworze, jak już wystarczająco dużo podziękowań za prowadzenie tego wpłynieMożesz kiedy chcesz założyć tylko nie za szybko żeby mi wszystkie stad nie uciekły od razu
jeżu ja tez już tak dobrze to znam. Co za okropne uczucie i trudne do utożsamienia z jakimkolwiek innym. Ta niepłodność to właśnie taka jest, że odblokowuje całkiem nową szufladę nieznanych dotąd emocji.Przykro mi, dobrze znam to uczucie przyzwyczajenia do rozczarowania z drugiej strony super że działacie dalej, drożność to super pomysł!
Właśnie tak miało byća my z kolei jakieś trzy lata temu tez odnawialiśmy stół tylko, ze z białego na kolor palisander wybrany przez mojego męża oraz krzesła. Te białe pod stołem to już nam się nie chciało i tak zostało. Myśleliśmy, ze nie będzie widać, ale jednak nie mieliśmy racji
Ja to samo i się tak strasznie stresowałam, że biorę to clo już któryś raz a ciąży nie ma a pęcherzyki uciekają aż zagadam o to w pt na monitoringuPoważnie ? Ja byłam pewna, że mają wpływ i zmniejszają rezerwę. Ale to by była dobra wiadomość
No ja słyszałam dwie wersje, ale ufam bardziej tej, ze nie wpływa. Rozumiem to tak - jest rezerwa, która wypusza pecherzyki na dany cykl i stymulacja dotyczy tych już wypuszczonych pęcherzyków, a nie całej rezerwy. Tak samo jakby się chciało zamrozić jaja to się przecież wyjmuje tylko te, które wyleciały z rezerwy.Ja to samo i się tak strasznie stresowałam, że biorę to clo już któryś raz a ciąży nie ma a pęcherzyki uciekają aż zagadam o to w pt na monitoringu