To moze jest dla mnie nadzieja. Ja robilam strumieniowe testy (5dni przed miesiaczka) i negatywne. Dalej mam nadzieje ze sie uda tym razemmoje przed
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze jest dla mnie nadzieja. Ja robilam strumieniowe testy (5dni przed miesiaczka) i negatywne. Dalej mam nadzieje ze sie uda tym razemmoje przed
Ja w ostatniej ciąży wg mnie miałam owulacje 20dc, kochałam się 19 i 21 dc I mi pink dopiero bladziutki wyszedł w 32 dc.To moze jest dla mnie nadzieja. Ja robilam strumieniowe testy (5dni przed miesiaczka) i negatywne. Dalej mam nadzieje ze sie uda tym razem
czekanie jest najgorsze dlatego ja taka jestem teraz wyluzowana, bo miesiąc ławeczkowy u mnieNo niestety musimy czekac to czekanie mnie zabije chyba.
a my z kolei jakieś trzy lata temu tez odnawialiśmy stół tylko, ze z białego na kolor palisander wybrany przez mojego męża oraz krzesła. Te białe pod stołem to już nam się nie chciało i tak zostało. Myśleliśmy, ze nie będzie widać, ale jednak nie mieliśmy racjiJestem mega podekscytowana mąż wyszlifował blat od stołu wieczorem lakier bezbarwny na owulację stół będzie gotowy
Ta super plama na środku to "zobaczmy jak to schodzi" z cyklu....."o kurde....teraz to trzeba go skończyć "
na pocieszenie ja też napisałam post główny do marcowych kresek - tyle z osiągnięć dniapiekne stoly !
Najlepiej zajac czyms mysli , tylko czym
najlepiej wrocic do pracy od 9 rano malo co zrobilam
Daj linka ;-)na pocieszenie ja też napisałam post główny do marcowych kresek - tyle z osiągnięć dnia