reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Jestem mega podekscytowana 😍😍😍 mąż wyszlifował blat od stołu 🥰 wieczorem lakier bezbarwny 😍 na owulację stół będzie gotowy 😂😂😂
Ta super plama na środku to "zobaczmy jak to schodzi" 😂 z cyklu....."o kurde....teraz to trzeba go skończyć " 🙈

Załączniki

• IMG_20240227_141912.jpg
    IMG_20240227_141912.jpg
    132 KB · Wyświetleń: 109
  • IMG_20240227_141836.jpg
    IMG_20240227_141836.jpg
    228,7 KB · Wyświetleń: 111
Jestem mega podekscytowana 😍😍😍 mąż wyszlifował blat od stołu 🥰 wieczorem lakier bezbarwny 😍 na owulację stół będzie gotowy 😂😂😂
Ta super plama na środku to "zobaczmy jak to schodzi" 😂 z cyklu....."o kurde....teraz to trzeba go skończyć " 🙈
a my z kolei jakieś trzy lata temu tez odnawialiśmy stół tylko, ze z białego na kolor palisander wybrany przez mojego męża oraz krzesła. Te białe pod stołem to już nam się nie chciało i tak zostało. Myśleliśmy, ze nie będzie widać, ale jednak nie mieliśmy racji 😂

Załączniki

• IMG_5692.jpeg
    IMG_5692.jpeg
    95,9 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Do góry