amusedxxx
Fanka BB :)
stare dobre pinkiSprawdziłam zaraz po tym jak tu wstawiłam te testy. To są o czułości 25 także odpadają. Zostaję chyba jednak przy pinkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stare dobre pinkiSprawdziłam zaraz po tym jak tu wstawiłam te testy. To są o czułości 25 także odpadają. Zostaję chyba jednak przy pinkach
Tak, dobra. Co miesiąc iles tam komorek jest uwalniana i tak bez wspomagaczy, naturalnie z każdym miesiącem ta pula sie zmniejszaPoważnie ? Ja byłam pewna, że mają wpływ i zmniejszają rezerwę. Ale to by była dobra wiadomość
Trzymam kciuki - dawaj znaćTak, przy poprzedniej stymulacji było podobniez niestety u mnie chyba to tak działa.
Idę dziś do kontrole zobaczyć czy wszystko dobrze pączkuje
A sterydy to na co ?
Co do pracy to ja nawet skupić się jakoś nie mogę. Przekręcam slowa, zapominam..normalnie jak jakaś demencja starcza.
My wykorzystywaliśmy w kuchni (wiadomo, mniej wilgoci niż w łazience, ale dużo wycierania) i nie było żadnych problemówtez o tym myślałam tylko nie wiem jak z wilgocią duza w łazience zareagują
Nie no pewnie najważniejsze, żeby jak najlepiej się do tego przygotować, no i zawsze jest nadzieja, że może uda się bez ivf i tego wam życzęGdyby nie było w planach państwowego projektu to na pewno byśmy z miejskiego skorzystali ale póki co i tak próbujemy dalej podbić nasienie, w maju powtórka badań, a potem raczej najpierw spróbujemy iui, więc chcąc nie chcąc zanim zaczniemy z ivf to już mam nadzieje państwowy będzie śmigać
A w kwietniu (maju najpóźniej) już bym chciała zawitać do docelowej kliniki Wy z tego co pamietam do Gamety chodzicie?
Jesteście zadowoleni?Nie no pewnie najważniejsze, żeby jak najlepiej się do tego przygotować, no i zawsze jest nadzieja, że może uda się bez ivf i tego wam życzę
Tak my jesteśmy w Gamecie, wcześniej chodziliśmy do Invicty, ale oni nie robią u siebie ivf to zrezygnowaliśmy.
Ja szafe w korytarzu malowałam jakąś farbą ogrodową bo byłam na wyprzedaży i miałam ładny kolor. Trzyma się już kilka latZmatowić, odtłuścić i farba "newcolours"
Malowałam nią już komodę i jest rewelacja, teraz nogi stołu do kuchni listwy drewniane i żyją
ja miałam 14 max 15. I w sobotę coś widziałam juzNo wlasnie szczerze to nie wiem kiedy byla owulacja, mysle ze 13/14 luty.
Kitsune, 6 dni przed @ to szybko !!!
No w sumie farba ogrodowa to dobry pomysł, bo chyba stworzona na trudne warunkiJa szafe w korytarzu malowałam jakąś farbą ogrodową bo byłam na wyprzedaży i miałam ładny kolor. Trzyma się już kilka lat
Meble w salonie też przerabiałam, żeby się większy TV zmieścił. Trochę więcej pracy było, ale też fajnie wyszło. Jeszcze okleiny trochę i było coś nowego.
Ale ze 14/15 owulacja I juz widzialas na tescie?ja miałam 14 max 15. I w sobotę coś widziałam juz