reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Tak ja też mam taki plan, kwiecień/maj już iść docelowo do kliniki za wczasu :) tylko czekam aż będą zasady znane - czy faktycznie wybrane placówki czy dowolnie itp. Jakie w ogóle będą kryteria, ciekawe🙈 chciałoby się juz coś wiedzieć od razu, ale sam fakt tego światełka w tunelu i tak jest dobry :)
A nie myśleliście żeby skorzystać z dofinansowania u siebie w mieście czy chcecie czekać na państwowy projekt?

Ja nie kojarze. Oprócz standardowych pinkow, facelle, vitam to jeszcze używałam one stepów z amazona i jak dla mnie są ok - na 50 sztuk chyba na dwóch był jakiś cień, bez ciąży oczywiście więc to i tak dobry wynik wg mnie :) tylko cienkie jak włos 😅
Sprawdziłam zaraz po tym jak tu wstawiłam te testy. To są o czułości 25 także odpadają. Zostaję chyba jednak przy pinkach

reklama
A nie myśleliście żeby skorzystać z dofinansowania u siebie w mieście czy chcecie czekać na państwowy projekt?
Gdyby nie było w planach państwowego projektu to na pewno byśmy z miejskiego skorzystali :) ale póki co i tak próbujemy dalej podbić nasienie, w maju powtórka badań, a potem raczej najpierw spróbujemy iui, więc chcąc nie chcąc zanim zaczniemy z ivf to już mam nadzieje państwowy będzie śmigać :)
A w kwietniu (maju najpóźniej) już bym chciała zawitać do docelowej kliniki :) Wy z tego co pamietam do Gamety chodzicie?

Do góry