reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Tak ja też mam taki plan, kwiecień/maj już iść docelowo do kliniki za wczasu :) tylko czekam aż będą zasady znane - czy faktycznie wybrane placówki czy dowolnie itp. Jakie w ogóle będą kryteria, ciekawe🙈 chciałoby się juz coś wiedzieć od razu, ale sam fakt tego światełka w tunelu i tak jest dobry :)
A nie myśleliście żeby skorzystać z dofinansowania u siebie w mieście czy chcecie czekać na państwowy projekt?

Ja nie kojarze. Oprócz standardowych pinkow, facelle, vitam to jeszcze używałam one stepów z amazona i jak dla mnie są ok - na 50 sztuk chyba na dwóch był jakiś cień, bez ciąży oczywiście więc to i tak dobry wynik wg mnie :) tylko cienkie jak włos 😅
Sprawdziłam zaraz po tym jak tu wstawiłam te testy. To są o czułości 25 także odpadają. Zostaję chyba jednak przy pinkach

reklama
A nie myśleliście żeby skorzystać z dofinansowania u siebie w mieście czy chcecie czekać na państwowy projekt?
Gdyby nie było w planach państwowego projektu to na pewno byśmy z miejskiego skorzystali :) ale póki co i tak próbujemy dalej podbić nasienie, w maju powtórka badań, a potem raczej najpierw spróbujemy iui, więc chcąc nie chcąc zanim zaczniemy z ivf to już mam nadzieje państwowy będzie śmigać :)
A w kwietniu (maju najpóźniej) już bym chciała zawitać do docelowej kliniki :) Wy z tego co pamietam do Gamety chodzicie?

Do góry