reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

To jutro czekamy na dobre wieści, i piękny przyrost w poniedziałek 🤞🤞🤞 Czuję, że będzie dobrze, i będzie pierwsza butelka w lutym ❤️ oby nie ostatnia bo jeszcze trochę dni zostało, także 🤞za testujące, słabo się miesiąc zaczął to niech koniec będzie z przytupem

Mam taką nadzieję 🥹🤞🏼
Trzymam kciuki ✊🏼

reklama
No ładna jest jak na 12 dpo i wieczór 🥹 musi być dobrze ❤️

Dla mnie to strasznie stresujące.. moje krechy w ostatniej straconej ciąży wyglądały takie dobitnie dwie krechy a teraz takie cienie . Chociaż wtedy niby trzeci dzień po spodziewanej @ zrobiłam test, tak sobie tłumacze teraz te cienie 🤷🏼‍♀️

Dla mnie to strasznie stresujące.. moje krechy w ostatniej straconej ciąży wyglądały takie dobitnie dwie krechy a teraz takie cienie . Chociaż wtedy niby trzeci dzień po spodziewanej @ zrobiłam test, tak sobie tłumacze teraz te cienie 🤷🏼‍♀️
Będzie dobrze, życzę Tobie tego z całego serca, wiem że po stratach już myśli się trochę inaczej i dawkuje radość. Jednak czuję, że już w marcu będziesz na innym wątku. Naprawdę wierzę, że ta ciąża będzie tą ze szczęśliwym i wymarzonym zakończeniem ❤️

Nie ma co analizować. Jutro beta, a w poniedziałek po przyroście urządzimy Ci grupowe wykopnięcie na mamusie 🧡 to jeszcze potencjalny wrzesień czy już listopad?

No jak miałam transwaginalne w poniedziałek to mi lekarz powiedział, ze już są krople krwi w macicy. I potem biopsja we wtorek z rana i dopiero dziś jakiekolwiek krwawienie. Więc mysle, ze to po prostu ta krew z wtedy. A dlaczego od razu nie wyleciało nie wiadomo, może przez to, ze antybiotyk miałam. Mysle, ze wszystko git będzie. Jakby do jutro wieczorem nie przeszło to się będę martwić. W poniedziałek mam teleporade to to omówię.
Wiesz, szyjka też musi się ładnie otworzyć, żeby poszło 🙂

Dziewczyny, test owulacyjny zrobił mi żart. 😅 Przekonana wczoraj rano, że jest pozytywny, dziś zobaczyłam to. 😱 Powiedzcie mi proszę, pik czyli 24-36h do owulacji liczy się od pierwszego pozytywnego czy tego z najwyższym wynikiem? 🙃

Załączniki

• 20240224_071719.jpg
    20240224_071719.jpg
    119 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Dzien dobry w sobotni poranek. Ja 35 w sierpniu, pierwsza ciaza w wieku 19 lat, druga po 5 cyklach 23. Teraz 5 cykl starań. Powiedzcie mi proszę czy to tak jest przy testach owulacyjnych , że te krechy są takie mocne? Cykle mam 32 dniowe, wczoraj z ciekawości zrobiłam pierwszy i dziś rano kolejny , myślałam że kreska będzie o wiele, wiele jaśniejsza i nie do końca to ogarniam 🤪
Screenshot_20240224_071040_Premom.jpg

Do góry