reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dziewczyny, test owulacyjny zrobił mi żart. 😅 Przekonana wczoraj rano, że jest pozytywny, dziś zobaczyłam to. 😱 Powiedzcie mi proszę, pik czyli 24-36h do owulacji liczy się od pierwszego pozytywnego czy tego z najwyższym wynikiem? 🙃
Testy są pozytywne, więc to dobry czas na działania 😉
U mnie też 2x pod rząd były kreski praktycznie równie mocno widoczne, dopiero potem zaczęły blednąć 🙈

reklama
Dzien dobry w sobotni poranek. Ja 35 w sierpniu, pierwsza ciaza w wieku 19 lat, druga po 5 cyklach 23. Teraz 5 cykl starań. Powiedzcie mi proszę czy to tak jest przy testach owulacyjnych , że te krechy są takie mocne? Cykle mam 32 dniowe, wczoraj z ciekawości zrobiłam pierwszy i dziś rano kolejny , myślałam że kreska będzie o wiele, wiele jaśniejsza i nie do końca to ogarniam 🤪Zobacz załącznik 1614056
No jak na tak długie cykle to bardzo ciemne te testy. Ja też mam cykle ok 33 dni. To moje testy z tego miesiąca 😝 Robisz zgodnie z instrukcją, w sensie nie z pierwszego moczu?

Załączniki

• f588aac7-78b0-402b-98c8-a06c60b2c8cd.jpeg
    f588aac7-78b0-402b-98c8-a06c60b2c8cd.jpeg
    43,7 KB · Wyświetleń: 62
Cześć dziewczyny. Nie jestem zapisana ale proszę o pomoc. Dostałam od lekarza heparynę. Nie mam potwierdzonej badaniami trombofilii ale właśnie ją podejrzewa. Mam potwierdzone przeciwciała przeciwjądrowe ANA. Spotkaliście się z takim postępowaniem? Podczytuje Was bo kiedyś byłam uczestnikiem bardziej czynnym i raczej czytam o niechęci do przepisywania heparyny. Dzięki z góry za pomoc

Dla mnie to strasznie stresujące.. moje krechy w ostatniej straconej ciąży wyglądały takie dobitnie dwie krechy a teraz takie cienie . Chociaż wtedy niby trzeci dzień po spodziewanej @ zrobiłam test, tak sobie tłumacze teraz te cienie 🤷🏼‍♀️
Będzie dobrze, ja też ostatnio miałam turbo krechę, a poroniłam.
A to moja kreska, która w kwietniu ma 2 lata 😊❤️ Test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki.

Rośnij bąbelku ❤️🤞

Załączniki

• ae5845a9-0603-40c8-9818-ad35f5d62484.jpeg
    ae5845a9-0603-40c8-9818-ad35f5d62484.jpeg
    43,8 KB · Wyświetleń: 169
Cześć dziewczyny. Nie jestem zapisana ale proszę o pomoc. Dostałam od lekarza heparynę. Nie mam potwierdzonej badaniami trombofilii ale właśnie ją podejrzewa. Mam potwierdzone przeciwciała przeciwjądrowe ANA. Spotkaliście się z takim postępowaniem? Podczytuje Was bo kiedyś byłam uczestnikiem bardziej czynnym i raczej czytam o niechęci do przepisywania heparyny. Dzięki z góry za pomoc
Może po prostu zrób badania na trombofilie 🤷🏼‍♀️ i skoro kiedyś byłaś czynnym uczestnikiem to wiesz że to wątek dla zapisanych dziewczyn. Jak chcesz dołączyć to poproszę o datę testowania :)

reklama
Do góry