mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś jest, ale nie wiem jaki ma kolor. Facelle bardzo lubią pokazywać fabryczną więc koniecznie do powtórki!!!Witam się w sobotę. Muszę kupić te pinki dzisiaj. Wczoraj w innym mieście tylko te znalazłam. Co myślicie??
Pojawiła się o czasie czy po? Dziewczyny pisały tu że trzeba się ściśle trzymać czasu na opakowaniu, bo chwilę po nimi lubi się pokazać fałszywki.Witam się w sobotę. Muszę kupić te pinki dzisiaj. Wczoraj w innym mieście tylko te znalazłam. Co myślicie??
Mozliwe, że coś się dzieje (mnie facelle ostatnio kilka razy zrobiły w jajo)Witam się w sobotę. Muszę kupić te pinki dzisiaj. Wczoraj w innym mieście tylko te znalazłam. Co myślicie??
Cos przebija oby to bylo toWitam się w sobotę. Muszę kupić te pinki dzisiaj. Wczoraj w innym mieście tylko te znalazłam. Co myślicie??
Kochana ja zaczynałam też od cienia cienia cienia. Dopiero po ok 2 tyg od tego cienia cienia cienia miałam kreski jak te kontrolne. A był już pęcherzyk uwidoczniony w macicy. Także słabym kolorem kreski się nie martw! Dzisiaj 13 dpo dopieroDla mnie to strasznie stresujące.. moje krechy w ostatniej straconej ciąży wyglądały takie dobitnie dwie krechy a teraz takie cienie . Chociaż wtedy niby trzeci dzień po spodziewanej @ zrobiłam test, tak sobie tłumacze teraz te cienie
Przepraszam, ale tym razem i ja napiszę. Musisz niestety wziąć inny, bo ja miałam taka a ciazy nie było. Dlatego tych paskowych facelle nie kupuje xd. Ale trzymam.kciuki, żeby to była ciąża:*Witam się w sobotę. Muszę kupić te pinki dzisiaj. Wczoraj w innym mieście tylko te znalazłam. Co myślicie??