mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Ja xribilam dzisiaj 1 test I biało. Ale mam w sobie taki dzień spokoj miłego wieczoru dla was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha hahahahaNiewe 29 lat
ja zaczęłam krwawić w połowie dnia, ale na czarno to chyba efekt biopsji po prostu, nie?Czekam od rana na okres i nie ma dziada
Ooo, ja też owulacja tuż tuż, dziś rano pik, napierdala mnie cały dzień macica, a przed chwilą ukłuło mnie w prawym jajniku (z tego owulacja powinna być dziś w nocy/jutro), to zaraz też lecę na poprawianie z ranaDobra, poprawione po wczoraj co ma być to będzie, teraz czekanie w marzec wkraczam z II nie ma innej opcji
Możliwe, pytanie czy się będzie utrzymywać. Ale czarna krew brzmi jak stara krewja zaczęłam krwawić w połowie dnia, ale na czarno to chyba efekt biopsji po prostu, nie?
To wygląda na to, ze ja trzecia - 38Kobiety muszę was rozczarować
Najstarsza to ja jestem
15 marca 41
To bądźmy brutalnie szczere - czas Ci się kurczyJa mam 87 lat
Ja w sumie od września o kolejnego bobasa. I o ile o.pierqsze ok 8 lat, drugie w drugim cyklu, a trzecie chyba w pierwszym owulacyjnym tak teraz się znowu zaczynam.denwrwowac, żeby historia się jak przy pierwszym nie powtórzyła.Ja w tym roku 34 lata. Zawsze powtarzaliśmy że chcemy 3 dzieci. O pierwsze staraliśmy się 5 lat. O drugie rok. Teraz staramy się.o 3 ciążę juz 14 cykl
Powtarzałaś testa i ciemniej?Zdecydowane, jutro rano lecę na betę