reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dobra, poprawione po wczoraj 🙈😂 co ma być to będzie, teraz czekanie 🫣 w marzec wkraczam z II nie ma innej opcji 🤞🏻🤞🏻

Mr Bean Waiting GIF by MOODMAN
Ooo, ja też owulacja tuż tuż, dziś rano pik, napierdala mnie cały dzień macica, a przed chwilą ukłuło mnie w prawym jajniku (z tego owulacja powinna być dziś w nocy/jutro), to zaraz też lecę na poprawianie z rana 😆😅🤭

Kobiety muszę was rozczarować😜😂
Najstarsza to ja jestem😛
15 marca 41🤭
To wygląda na to, ze ja trzecia - 38 :D
To bądźmy brutalnie szczere - czas Ci się kurczy ;)

Ja znowu chora :/ Dzisiaj wstałam z bólem gardła i to takim mocnym,, że nawet mi się nie chciało pracować :/ Jutro idę do lekarza i znowu będę stawiać warunki, że bez niczego groźnego, bo mogę być w ciąży :D Jak by oni analizowali te moje wizyty, to by się za głowę złapali ;)

Ja w tym roku 34 lata. Zawsze powtarzaliśmy że chcemy 3 dzieci. O pierwsze staraliśmy się 5 lat. O drugie rok. Teraz staramy się.o 3 ciążę juz 14 cykl
Ja w sumie od września o kolejnego bobasa. I o ile o.pierqsze ok 8 lat, drugie w drugim cyklu, a trzecie chyba w pierwszym owulacyjnym tak teraz się znowu zaczynam.denwrwowac, żeby historia się jak przy pierwszym nie powtórzyła.

reklama
Do góry