reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Fajny post znalazłam o dobrych kwasach foliowych :) ale chyba wszystkie korzystamy z dobrych biorąc pod uwagę nasze suplementów rozmowy
Wrzucę skriny z posta. Hm, ok, czyli według tego jak już się będzie w ciąży, to jeżeli chodzi o preparaty ciążowe, np pueria uno to jest niedobra, bo ma 2 formy kwasu, dobrze rozumiem?

Załączniki

• IMG_0956.png
    IMG_0956.png
    384,1 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_0957.png
    IMG_0957.png
    359,9 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_0959.png
    IMG_0959.png
    135,4 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_0960.png
    IMG_0960.png
    170,7 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Ja jestem już w kropce🥴
Starać się na razie dalej i przesunąć te biopsje, czy zrobić ja teraz?

Powiem Wam szczerze, że kiepsko w pracy i miesiące te będą kulminacyjne.
Wykluczam jakieś L4 itp, nie mogę sobie teraz na takie rzeczy pozwolić.i nie wiem, czy starać się, przesunąć tę biopsję?

Wykańcza mnie już to 😒
Też bym teraz zrobiła 😘🤞🏻🤞🏻

Z rozbudzonej nadziei przy ewentualnym niepowodzeniu zaliczasz mocniejszy upadek
Nie no to to ja wiem. Sama po pierwszym nieudanym cyklu po droznosci nie mogłam się pozbierać, bo byłam tak nastawiona ze się na pewno uda. Ale i tak tego nie żałuje, mimo ze było ciężko, bo to zawsze krok do przodu :)

I teraz tak. Moja ginekolog zalecając mi branie ovarinu vs ginekolog z klinki pragnę start i dha, bo według niego ovarin nie przygotowuje organizmu do ciąży. Ko teraz ma rację?
pytanie dlaczego wg niego nie przygotowuje do ciazy. Składy tych wszystkich supli są znane - można sobie po prostu porównać i na tej podstawie podjąć decyzje.

Kurczę mega słabo ze sytuacja w pracy jest u Ciebie aż tak ciężka :(
Jest bardzo ciężka...
Dlatego ten cykl, który przepadnie mega mnie dołuje. To chyba jedyna kwestia, która by mnie jeszcze jakaś nadzieja na cykl napawała. Bo zaraz może się wszystko rozdupcyć😅

Ale chyba zrobię, myślicie racjonalniej ode mnie w tej sytuacji.

reklama
A ja właśnie dostałam dobry wynik cytologii!!! Pierwszy raz od 4ech lat i na tydzień przed drożnością. W sobotę bylismy na randce świętującej dobre wyniki męża, a w tym tygodniu takie dobre wiadomości!!! Los zaczyna nam sprzyjać 😂

Do góry