reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja jestem już w kropce🥴
Starać się na razie dalej i przesunąć te biopsje, czy zrobić ja teraz?

Powiem Wam szczerze, że kiepsko w pracy i miesiące te będą kulminacyjne.
Wykluczam jakieś L4 itp, nie mogę sobie teraz na takie rzeczy pozwolić.i nie wiem, czy starać się, przesunąć tę biopsję?

Wykańcza mnie już to 😒

reklama
Ja jestem już w kropce🥴

Wykluczam jakieś L4 itp, nie mogę sobie teraz na takie rzeczy pozwolić.i nie wiem, czy starać się, przesunąć tę biopsję?

Wykańcza mnie już to 😒
Jakie widzisz plusy i minusy zrobienia jej teraz vs w przyszłości? :) Ja jak nie mogę się na coś zdecydować to rozpisuje sobie na kartce za i przeciw i bardzo często szybko okazuje się którą opcję wybrać :)

Jakie widzisz plusy i minusy zrobienia jej teraz vs w przyszłości? :) Ja jak nie mogę się na coś zdecydować to rozpisuje sobie na kartce za i przeciw i bardzo często szybko okazuje się którą opcję wybrać :)

Ja mam wypisane:

Przeciw biopsji: będę żyła nadzieją, że jest szansa na poczęcie i urodzenie dziecka, co utrzymałoby jakoś chęć funkcjonowania codziennego i myśl, że może zdarzyć się cud. Biopsja wykluczy cykl, ten okres byłby dla mnie bardzo ciężki.

Za biopsją: możliwe zapalenie, które należy wyleczyć.

Ja mam wypisane:

Przeciw biopsji: będę żyła nadzieją, że jest szansa na poczęcie i urodzenie dziecka, co utrzymałoby jakoś chęć funkcjonowania codziennego i myśl, że może zdarzyć się cud. Biopsja wykluczy cykl, ten okres byłby dla mnie bardzo ciężki.

Za biopsją: możliwe zapalenie, które należy wyleczyć.
ja trochę nie rozumiem dlaczego pierwsze zdanie jako przeciw nie jest jako argument za? 🤔 chyba jednak po to robimy te wszystkie badania itp, żeby właśnie mieć nadzieje, że się nam te dzieci jednak urodzą :)

Fajny post znalazłam o dobrych kwasach foliowych :) ale chyba wszystkie korzystamy z dobrych biorąc pod uwagę nasze suplementów rozmowy
I teraz tak. Moja ginekolog zalecając mi branie ovarinu vs ginekolog z klinki pragnę start i dha, bo według niego ovarin nie przygotowuje organizmu do ciąży. Ko teraz ma rację?

ja trochę nie rozumiem dlaczego pierwsze zdanie jako przeciw nie jest jako argument za? 🤔 chyba jednak po to robimy te wszystkie badania itp, żeby właśnie mieć nadzieje, że się nam te dzieci jednak urodzą :)
Z rozbudzonej nadziei przy ewentualnym niepowodzeniu zaliczasz mocniejszy upadek

Taaak, ale wiesz. Wpadłam chyba w taką próżnię.
Po prostu jest tak do dupy w tej robocie, że każdy cykl stracony powoduje, że czuję się jeszcze gorzej. Może tak🤔

Moja mama urodzila mojego młodszego brata mając 40 lat i nikt tego negatywnie nie odczuł :) sama podejrzewam (a w sumie to bardziej mam nadzieje) ze w tym wieku jeszcze tez będę się w pieluchach grzebać, najlepiej po raz trzeci albo i czwarty 😅 10 lat mi zostało na to
Daj Ci Boże i wszystkie magie świata, by to życzenie się spełniło. Ja rownież nie odczuwam wstydu z racji starań w tym wieku mając już dzieci, żałuje, że 4 lata temu nie postarałam się konkretniej o kolejne🙃🙃🙃

reklama
Ja jestem już w kropce🥴

Wykańcza mnie już to 😒
Zrobić teraz ✊✊

Do góry