Sanderson
Fanka BB :)
Dużo miłości w tym październikuDwudniowy to nie maraton
Podrzucam zdjęcie mojego października dla przykładu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo miłości w tym październikuDwudniowy to nie maraton
Wow, u mnie 5 dni na razie, a już jest zmęczenieDwudniowy to nie maraton
Dwucyfrowy progesteron generalnie jest spoko jak się mierzy 7 i 8 dpo, pozwala na utrzymanie potencjalnej ciąży, nie jest to na pewno jakiś szałowy wynik ale, ok. U mnie 9dpo już ma tendencję spadkową, bo mam fazę lutealną 11 dniową tylko, ja akurat wspomagam się progiem z zewnątrz po owulce.Jak myślicie czy progesteron 10,33 to nie za mało 9dpo jak coś??
Wow, u mnie 5 dni na razie, a już jest zmęczenie
Ponawiam pytanie, czy ktoś miał podobny przypadek albo wie coś na temat torbieli na nerkachA ja dzisiaj robiłam usg brzucha z oceną okolic nadnerczy ze względu na podwyższony DHEA-S i wyszło przy okazji ze na obu nerkach mam około 1 cm torbiele. Same okolice nadnerczy bez zmian ogniskowych, ale te torbiele trochę mnie martwią. Wizytę u mojej Pani doktor mam dopiero 12.03, czy któraś z Was może miała podobny przypadek? Czy to też może mieć związek z podwyższonym DHEA-S?
Nie pomogę niestetyPonawiam pytanie, czy ktoś miał podobny przypadek albo wie coś na temat torbieli na nerkach
Dwucyfrowy progesteron generalnie jest spoko jak się mierzy 7 i 8 dpo, pozwala na utrzymanie potencjalnej ciąży, nie jest to na pewno jakiś szałowy wynik ale, ok. U mnie 9dpo już ma tendencję spadkową, bo mam fazę lutealną 11 dniową tylko, ja akurat wspomagam się progiem z zewnątrz po owulce.
Mam wysokie DHEAS , ale nie pomogę niestety, bo u mnie guzy nadnerczy zostały wykluczone.Ponawiam pytanie, czy ktoś miał podobny przypadek albo wie coś na temat torbieli na nerkach