reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Jak myślicie czy progesteron 10,33 to nie za mało 9dpo jak coś??
Dwucyfrowy progesteron generalnie jest spoko jak się mierzy 7 i 8 dpo, pozwala na utrzymanie potencjalnej ciąży, nie jest to na pewno jakiś szałowy wynik ale, ok. U mnie 9dpo już ma tendencję spadkową, bo mam fazę lutealną 11 dniową tylko, ja akurat wspomagam się progiem z zewnątrz po owulce.

Wow, u mnie 5 dni na razie, a już jest zmęczenie 😄
Happy Simon Cowell GIF by America's Got Talent

A ja dzisiaj robiłam usg brzucha z oceną okolic nadnerczy ze względu na podwyższony DHEA-S i wyszło przy okazji ze na obu nerkach mam około 1 cm torbiele. Same okolice nadnerczy bez zmian ogniskowych, ale te torbiele trochę mnie martwią. Wizytę u mojej Pani doktor mam dopiero 12.03, czy któraś z Was może miała podobny przypadek? Czy to też może mieć związek z podwyższonym DHEA-S?
Ponawiam pytanie, czy ktoś miał podobny przypadek albo wie coś na temat torbieli na nerkach🙏

Ja też dziś byłam w nowej klinice u nowego gina. Trochę kosmos, nie umiałam obsłużyć kibelka, bo był z deska automatyczna i wbudowanym myciem i suszeniem i to nawet nie w gabinecie gina 😆 lekarzem też byłam zaaferowana, hahaha 🤣
Ale w sumie dalej żaden lekarz nie zlecił mi zrobić AMH (ale zrobię w marcu dla samej siebie). Wyniki narzeczonego wg niego to raczej kiepskie niż ujdzie 🙄, moja macica piękna, owulacja w weekend z prawego, a poza tym zrobić jeszcze krzywa glukozowa i w marcu umawiać się na drożność 😱 czy któraś z Was robiła prywatnie i może powiedzieć ile mniej więcej $$$ liczyć?
A i w sumie nic nie mówił na moje wyniki trombofilie (a do hematologa umowie się dopiero w poniedziałek), jedynie zapisał inne formy supli, ale ja chyba i tak już je brałam.

Generalnie wychodzi, że aktualnie jestem zdrowa. 😶

reklama
Do góry