reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Myślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?

reklama
Dostałam wyniki badań w kierunku trombofilii, tutaj jest w porządku. Dziś byłam też na wizycie u nowego ginekologa, generalnie obrazowo wszystko wygląda super i mam się zastanowić czy staram się dalej bez poważniejszej diagnostyki. A ewentualnie po trzeciej ciąży straconej ruszymy z dalszymi działaniami. Na razie czekam na okres, później zapiszę się na monitoring (choć nie wiem czy on coś wniesie), mąż też sprawdzi jakość spermy, a dalej zobaczę co życie przyniesie....

Załączniki

• IMG_20240222_190625.jpg
    IMG_20240222_190625.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 118
Myślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?
Oj z tym może być różnie. Czasem są tacy zaparci, że najwyżej na morfologię się dostanie. Śmiech przez łzy 😅🫣

Oj z tym może być różnie. Czasem są tacy zaparci, że najwyżej na morfologię się dostanie. Śmiech przez łzy 😅🫣
Teraz się zastanawiam czy może nie uderzyć do ginekologa w przychodni, że chcę się starać o dziecko i chciałabym zrobić podstawowe badania. Nie mam żadnego rocket science tutaj, sam w sumie podstawowy pakiet, który na każdej stronie zaleca się kobietom planującym ciąże (przeciwciała, cukier, etc).

A umówię się jutro do największego barana w przychodni, mam takiego jednego. Ciągle skargi na niego były, że niektórych to nawet na drugi świat wysłał, to podobno zrobił się teraz taki miły, że nawet L4 bez problemu da.
Może mi wypisze. A jak nie, to chociaż się bez żalu na nim wyżyje z całego wkurwu na NFZ. 😩🫣

A umówię się jutro do największego barana w przychodni, mam takiego jednego. Ciągle skargi na niego były, że niektórych to nawet na drugi świat wysłał, to podobno zrobił się teraz taki miły, że nawet L4 bez problemu da.
Może mi wypisze. A jak nie, to chociaż się bez żalu na nim wyżyje z całego wkurwu na NFZ. 😩🫣
Próbuj :) jak tylko masz czas żeby wyczekać swoje w przychodzi to myślę że dla tych paru stówek warto :)

reklama
Do góry