Myślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?
reklama
K1991
Fanka BB :)
Dostałam wyniki badań w kierunku trombofilii, tutaj jest w porządku. Dziś byłam też na wizycie u nowego ginekologa, generalnie obrazowo wszystko wygląda super i mam się zastanowić czy staram się dalej bez poważniejszej diagnostyki. A ewentualnie po trzeciej ciąży straconej ruszymy z dalszymi działaniami. Na razie czekam na okres, później zapiszę się na monitoring (choć nie wiem czy on coś wniesie), mąż też sprawdzi jakość spermy, a dalej zobaczę co życie przyniesie....
Załączniki
mamaoliwierkaimarcelka
Sikac dzisiaj czy rano o to jest pytanie
Sanderson
Oj z tym może być różnie. Czasem są tacy zaparci, że najwyżej na morfologię się dostanie. Śmiech przez łzyMyślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?
Teraz się zastanawiam czy może nie uderzyć do ginekologa w przychodni, że chcę się starać o dziecko i chciałabym zrobić podstawowe badania. Nie mam żadnego rocket science tutaj, sam w sumie podstawowy pakiet, który na każdej stronie zaleca się kobietom planującym ciąże (przeciwciała, cukier, etc).Oj z tym może być różnie. Czasem są tacy zaparci, że najwyżej na morfologię się dostanie. Śmiech przez łzy
A umówię się jutro do największego barana w przychodni, mam takiego jednego. Ciągle skargi na niego były, że niektórych to nawet na drugi świat wysłał, to podobno zrobił się teraz taki miły, że nawet L4 bez problemu da.Oj z tym może być różnie. Czasem są tacy zaparci, że najwyżej na morfologię się dostanie. Śmiech przez łzy
Może mi wypisze. A jak nie, to chociaż się bez żalu na nim wyżyje z całego wkurwu na NFZ.
KaMaLi
Jesli nasz zapas testów, śmiało. Może odczarujesz lutySikac dzisiaj czy rano o to jest pytanie
Tylko musi być czuły, 10 miu/ml.
Sharley
Polecam sprawdzanie sobie dostępności leków w aptekach na ktomalek.plObjechałam 2 apteki i obdzwoniłam 3 i nigdzie nie ma Swansona a ja pomyślałam, że zaraz pojadę, kupię, nałykam się to może w weekend sobie wyproszę jakieś owocne trzonowanie
Motylkowa!
Próbuj jak tylko masz czas żeby wyczekać swoje w przychodzi to myślę że dla tych paru stówek wartoA umówię się jutro do największego barana w przychodni, mam takiego jednego. Ciągle skargi na niego były, że niektórych to nawet na drugi świat wysłał, to podobno zrobił się teraz taki miły, że nawet L4 bez problemu da.
Może mi wypisze. A jak nie, to chociaż się bez żalu na nim wyżyje z całego wkurwu na NFZ.
reklama
Marzenaaa12
Jutro trzymam kciukiSikac dzisiaj czy rano o to jest pytanie
Podziel się: