Martii89
Fanka BB :)
Mysle że w sobotęHej zapraszamy to kiedy ostateczne testowanie żebym Cię mogła zapisać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle że w sobotęHej zapraszamy to kiedy ostateczne testowanie żebym Cię mogła zapisać?
a ostatnio miałam 7,41 ng/ml tylko myślałam że jestem 7 dpo a wyszło że 3-4 bo okres mj się spóźnił 3dni. Nie za mało to?? Teraz 8-9 dpoobydwa są prawidłowe, to pewnie ten sam wynik tylko w innych jednostkach
Na to wyglądaI tak bez love teraz będzie?
Już po sprawie poranna iniekcja przebiegła bez większych komplikacji (nie licząc małego siniaczka,który powstał po) jednak nie taki diabeł strasznyBędzie dobrze. Co tam takie igiełki Mi się od tego robiły takie mini krwiaczki i długo się potem trzymały, ale tylko jak pielęgniarka się kiepsko wbiła (dostawałam w szpitalu po cc).
A różowe jest? Jeśli różowe, to jak dla mnie coś może się święci!Rano był test ale też miałam tylko płytkowy i było biało...a mega źle się czuje i postanowiłam zrobić jeszcze jeden no ale też został mi płytkowy ...i nie wiem czy one wszystkie też są wadliwe?
O kurczę, Ty już po! A ja rano nasikałam na owulaka i teraz też- ewidentnie obaw pozytywne więc myślę, że od jutra też mnie to czeka już się nie wywinę kupowałaś może jakąś maść w aptece na te siniaki?Już po sprawie poranna iniekcja przebiegła bez większych komplikacji (nie licząc małego siniaczka,który powstał po) jednak nie taki diabeł straszny
Kreskę widzę na tym teście!Rano był test ale też miałam tylko płytkowy i było biało...a mega źle się czuje i postanowiłam zrobić jeszcze jeden no ale też został mi płytkowy ...i nie wiem czy one wszystkie też są wadliwe?
Właśnie ciężko powiedzieć,sama już nie wiem. Jutro zrobię kolejny wszystko się wyjaśni już będzie 12 dpo.A różowe jest? Jeśli różowe, to jak dla mnie coś może się święci!
Widac widac oby to bylo toRano był test ale też miałam tylko płytkowy i było biało...a mega źle się czuje i postanowiłam zrobić jeszcze jeden no ale też został mi płytkowy ...i nie wiem czy one wszystkie też są wadliwe?