reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A ja dzisiaj robiłam usg brzucha z oceną okolic nadnerczy ze względu na podwyższony DHEA-S i wyszło przy okazji ze na obu nerkach mam około 1 cm torbiele. Same okolice nadnerczy bez zmian ogniskowych, ale te torbiele trochę mnie martwią. Wizytę u mojej Pani doktor mam dopiero 12.03, czy któraś z Was może miała podobny przypadek? Czy to też może mieć związek z podwyższonym DHEA-S?

Będzie dobrze. Co tam takie igiełki ;) Mi się od tego robiły takie mini krwiaczki i długo się potem trzymały, ale tylko jak pielęgniarka się kiepsko wbiła (dostawałam w szpitalu po cc).
Już po sprawie🙂 poranna iniekcja przebiegła bez większych komplikacji😎 (nie licząc małego siniaczka,który powstał po) jednak nie taki diabeł straszny 😄

Już po sprawie🙂 poranna iniekcja przebiegła bez większych komplikacji😎 (nie licząc małego siniaczka,który powstał po) jednak nie taki diabeł straszny 😄
O kurczę, Ty już po! A ja rano nasikałam na owulaka i teraz też- ewidentnie obaw pozytywne 🙈 więc myślę, że od jutra też mnie to czeka 🙈 już się nie wywinę 😓 kupowałaś może jakąś maść w aptece na te siniaki?

reklama
Do góry