reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

O kurczę, Ty już po! A ja rano nasikałam na owulaka i teraz też- ewidentnie obaw pozytywne 🙈 więc myślę, że od jutra też mnie to czeka 🙈 już się nie wywinę 😓 kupowałaś może jakąś maść w aptece na te siniaki?
U mnie dzisiaj owu i rano przed pracą pykłam, bo na wieczór biore acard, tak dla równowagi żeby było🙂 a maści nie kupowałam na siniaki.
A no nie wywiniesz, ale to wszystko dla Twojego i nie tylko Twojego dobra! 🙂 teraz będą waruneczki do zagnieżdżenia prima sort👌

reklama
Bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Będziesz miała łyżeczkowanie? Ja czekałam aż samo ruszy przez dwa tyg, a potem na cito zabieg. To czekanie to były tortury, zwłaszcza, że przybywało mi ciążowych objawów, a wiadomo było, że nic z tego nie będzie. Głowa wariowała :( Jak możesz to nie czekaj…
Witaj w naszym gronie. Obyś szybciutko wróciła na mamusie ❤️
Chciałabym uniknąć łyżeczkowania, dlatego czekam, ale boję się, że nic z tego. Znam przypadki dużych problemów z zajściem w ciążę po łyżeczkowaniu (z innych powodów) i dlatego się boję.

reklama
Został mi jeden test owu w opakowaniu myśle a zrobię z ciekawości xD Owu miałam monitorowane na usg, było w niedziele wiec dziś 4dpo, 1 dpo i 2dpo test był bladziutki, a dziś krecha mocniejsza niż na właściwym pozytywnym teście przed owu. Myślicie ze mogę to wpisać do dobrych znaków?🙊 jeszcze nigdy nie miałam tak mocnej kreski nawet mój faktycznie pozytyw na grupie był uznany za negatyw bo za blady :)
No nic jeśli to wymysłu to chociaż sobie jakiś test w oczekiwaniu zrobiłam Hahah. Ale tez może martiwe się czemu lh wzrosło wyżej niż na owu, znowu…czy te hormony moje ogarniają co się dzieje 🙈

Załączniki

• 33D05015-B16A-4F71-AED9-BB73BBCF93D4.jpeg
    33D05015-B16A-4F71-AED9-BB73BBCF93D4.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
Do góry