reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Nie wiem, co mam o tym myśleć, ale na pierwszy rzut oka wygląda mi to koszmarnie. 🥺😭
Musze się umówić na skonsultowanie tego.
Zobacz załącznik 1613625

Cóż, zawsze wiedziałam, że mam duże ryzyko chorób typu udar mózgu czy zawał serca, patrząc na rodzinną historię, tylko teraz mam to na piśmie. 😶
na spokojnie. Skonsultuj i będziesz wiedziała co i jak. Powiem Ci tylko, ze ja mam dwie ostatnie nieprawidłowe i mi hematolog powiedziała, ze to występuje u większości społeczeństwa.

reklama
Hej dziewczyny. Przyjmiecie mnie do grupy ?? 😁 Jestem Marta, mam 34 lata, córeczkę która ma ponad 2 latka( byłam wtedy też tu na forum mamusiowym i staraczkowym). Jest moim tęczowym dzieckiem po poronieniu w 8 tygodniu. Ponad półtora roku staramy się z mężem o drugie dziecko i nie muszę pewnie mówić że nie jest łatwo 🫣 aktualnie czekam żeby testować ale jeden test już był negatywny i bije się testować znowu 🫣 miałam cykl stymulowany, potwierdzona owulację na monitoringu z obu jajników w 8dc i ovitrelle na pęknięcie. Przyjmuje też duphaston od 14dc. Stres mnie zżera że znowu się nie udało 😐 siedzę w domu na wychowawczym i dostaje już do głowy🫣🫣
Hej zapraszamy :) to kiedy ostateczne testowanie żebym Cię mogła zapisać?

Dobra już mam zwolnienie na jutro wiec mam w planach przespać cały dzień 🥰 akurat jestem 4dpo, wiec idealnie się przeziębienie pojawiło żeby sprawdzić tą teorię udanej implantacji przez to ze organizm walczy z choroba zamiast bombelkiem 😅
mam nadzieję, ze okaże się prawdziwa!

Dobra już mam zwolnienie na jutro wiec mam w planach przespać cały dzień 🥰 akurat jestem 4dpo, wiec idealnie się przeziębienie pojawiło żeby sprawdzić tą teorię udanej implantacji przez to ze organizm walczy z choroba zamiast bombelkiem 😅
Kurde a ja wracam do pracy w przyszłym tygodniu, a akurat wtedy mi się płodne zaczną 😆😆 Chociaż coś mi córka zaczyna pokasływać, więc kto wie czy zamiast wracać do pracy to nie wyląduję na kolejnym L4 :realmad:

reklama
Ja jutro mam swój debiut z Clexane🫣
Dzisiaj odebrałam leki z apteki wydałam miliony monet 400£ - 2 tys ponad😱😬
Będzie dobrze. Co tam takie igiełki ;) Mi się od tego robiły takie mini krwiaczki i długo się potem trzymały, ale tylko jak pielęgniarka się kiepsko wbiła (dostawałam w szpitalu po cc).

Do góry