reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Kurcze nie wiem czy pisałaś czy nie, ale nie chcę mi się szukać więc zapytam. Kiedy testujesz i jak wgl się czujesz?
Sama nie wiem, ale myślę że najwcześniej na początku marca - gdy już będzie pewne, że zastrzyk w pełni się wypłukał.

A czuję się hmm normalnie ;) na brzuchu mam już kilka śladów po zastrzykach, a poza tym na nic się nie nastawiam, więc nie doszukuję się objawów, bo tylko niepotrzebnie bym się nakręcała.

Wiem, że zrobiłam/robię wszystko co się da - sterydy, zastrzyki, akupunktura, staram się jeść ciepłe posiłki, a nawet noszę kapcie po domu czy skarpetki w nocy, ale wynik i tak nie zależy ode mnie. Więc czekam zajmując głowę i czas pracą :)

reklama
DOSTAŁAM OKRESU Nareszcie!
Jutro mam dostać info czy histero za tydzień czy za dwa
Dance Party Dancing GIF

reklama
Rano był test ale też miałam tylko płytkowy i było biało...a mega źle się czuje i postanowiłam zrobić jeszcze jeden no ale też został mi płytkowy ...i nie wiem czy one wszystkie też są wadliwe?

Załączniki

• eb418bd5-e7ee-4257-998f-918176d87c43.jpeg
    eb418bd5-e7ee-4257-998f-918176d87c43.jpeg
    24,7 KB · Wyświetleń: 261
  • IMG_20240222_161140.jpg
    IMG_20240222_161140.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 209
Do góry