Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
EkstraJestem po drożności. Wszystko drożne
Sam zabieg szybko, sprawnie i bezboleśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EkstraJestem po drożności. Wszystko drożne
Sam zabieg szybko, sprawnie i bezboleśnie
Nie bierz tego do siebieJuż się więcej na prowadzenie wątków nie pisze
Ale fajnie se tak razem oglądaćJa też tak robię. A najgorsze, że mąż zaczął widzieć kreski razem ze mną i też już ogląda pod różnym kątem i w różnym oświetleniu a potem sam mi psuje dodatkowo głowę jak coś gdzieś dojrzy...
Dlatego ja podkreśliłam ze próbuje sama nie raz odpalam latarkę żeby szukac cieniaJa też sobie to wmawiam, ale chora głowa swoje dziko się wpatruję w testy z każdej strony, przy każdym świetle. A wiem, że jakby coś różowego przebijało, to na pewno bym to widziała
Nie no wiem, że wszystkie się staracie i robicie co w Waszej mocyNie bierz tego do siebie
Chciałabym Ci pomóc i pozwolić na wpisanie butelki, ale niestety
Chyba właśnie w tym cyklu pierwszy raz będzie testowanie razem z mężem u mnie 29.02 akurat będę już dzień przed okresem wiec będzie wóz albo przewózAle fajnie se tak razem oglądać
Dokladnie- będę robić wszystko, co w mojej mocy- u mnie już owulaki ciemnieją, ale nie zdążę już chyba zatestowac w lutymNie no wiem, że wszystkie się staracie i robicie co w Waszej mocy
Trzymamy bardzo mocno kciuki, żeby prowadząca wątek zakończyła go w przytupem i z mężem będzie raźniej testowaćChyba właśnie w tym cyklu pierwszy raz będzie testowanie razem z mężem u mnie 29.02 akurat będę już dzień przed okresem wiec będzie wóz albo przewóz