Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Czy trening może przyspieszyć okres? Z seksu nici, stary chory i nadasany. Wina nie mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno tak, spróbuj jeszcze termoforu chociaż ja z nim leże od dwóch dni a nadal czekam..Czy trening może przyspieszyć okres? Z seksu nici, stary chory i nadasany. Wina nie mam.
w marcu będziemy nadrabiać razem z kotami.Nooo, zawsze jakaś jedna buteleczka się pokazała. A tu negatyw za negatywem
Już się więcej na prowadzenie wątków nie piszeOj ten luty jakieś nieciekawy
I gorąca kąpielCzy trening może przyspieszyć okres? Z seksu nici, stary chory i nadasany. Wina nie mam.
Dlaczego? Co kto woli ja brałam kościelny i nie zdecydowałam się na welon.Dziewczyny, a tak z innej beczki co uważacie o welonie na ślubie cywilnym? Później jest przyjęcie z tańcami w kameralnym gronie ok 20 osób najbliższych. Już w rodzinie pytania że czemu nie w kościele, no ale każdy żyje z Bogiem jak chce. Ja mówiłam że przysięgę sobie złożę jak będę chciała ochrzcić dziecko w kościele. A wracając- nie jest dla was to dziwne? Welon na cywilnym? No biała sukienkę będę mieć ale nie jakąś ksiezniczkowa
tak, może może przyspieszyć lub opóźnićCzy trening może przyspieszyć okres? Z seksu nici, stary chory i nadasany. Wina nie mam.
udało Ci się coś ustalić czy laparo na 16dc będzie ok?tak, może może przyspieszyć lub opóźnić
Ja wczoraj 5 przez tego cholernego quixxa bo na bank wszystkie inne się myliłyJa sobie właśnie uświadomiłam, że wysikałam ponad 20 testów w trochę ponad tydzień
Ale fast z tą apteką, dziś zamówiłam a jutro już będą Teraz tylko wytrzymać do kwietnia/maja i będzie sikaneNa allegro nawet po 3,20 można wyrwać ;P
Widzę, że dobrobyt na allegro się skończył. Już po ponad 4zł/szt
DOMOWY STRUMIENIOWY TEST CIĄŻOWY PINK EXPRESS 60S.
Kup teraz na Allegro.pl za 4,26 zł - DOMOWY STRUMIENIOWY TEST CIĄŻOWY PINK EXPRESS 60S. (7644634310). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!allegro.pl
ALE TU PO 2,95!!!
Test ciążowy strumieniowy Pink Super Czuły (10 mlU/ml) Hydrex
Test strumieniowy Super Czuły to narzędzie, dzięki któremu potwierdzisz lub zaprzeczysz ciążę. Produkt wykrywa ludzką gonadotropinę kosmówkową, czyli hormon występujący w moczu wyłącznie kobiety ciężarnej. Czułość wynosi 10 mlU/ml, co pozwala poznać wynik już po kilku dniach od stosunku. Badanie...almamed.pl