reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Tu jestem zapisana na 25 , ale znając życie na pewno wcześniej jakiś test wleci 🤔 chyba, że @ wcześniej przyjdzie..
Ja mam niejednorodne endometrium i lepiej, żeby ciąży nie było 🙈 a testy robię jeden dziennie od piątku 😂 (w czwartek okres), bo mam kilka testów 25 i to bez sensu, żeby leżały 😂😂😂

reklama
Apropo śluzu, jaki macie przed okresem? U mnie w tym cyklu bardzo dziwnie. Jak miałam te plamienia to był gęsty i żółty, teraz jest taki śliski, przeźroczysty. Ciągle mam wrażenie "mokrości" jak przy dniach płodnych, cały czas mi się wydaje że ostałam okres
Ja przed okresem mam dość sucho, ewentualnie gęsty i troszkę. Jak zachodzę w ciążę to leje się ze mnie kremowy śluz 🤷

Apropo śluzu, jaki macie przed okresem? U mnie w tym cyklu bardzo dziwnie. Jak miałam te plamienia to był gęsty i żółty, teraz jest taki śliski, przeźroczysty. Ciągle mam wrażenie "mokrości" jak przy dniach płodnych, cały czas mi się wydaje że ostałam okres
Ja mam przed okresem mało, gesty, biało ciut zielonkawy, a może jednak to żółty odcień. No a taki śliski i przezroczysty to miałam w ciąży:D

Standardowo witam z rolki papieru. Niby cos przebija, ale na 100% to testowa bo wczoraj też przebijało więc gdyby to była ciąża to już powinna być ładna różowa kreseczka 🤷‍♀️

Załączniki

• 20240218_065453.jpg
    20240218_065453.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 180
  • 20240218_065932.jpg
    20240218_065932.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 175
Wydawało mi się, że masz 1 jajowód niedrożny.. w wyniku powikłania zapalenia przyadatków, to nie wiem coś pomyliłam widocznie🙈
A co do okazji i ich przesuwania, to ja sobie planuje machnąć prawilne walentynki na za tydzień, miały być jutro , ale wyprawa do lekarza sparaliżowała te plany🤣
Trzymam kciuki za tą laparo w takim razie podwójnie😍
tak, nie pomyliłaś, niedrożny był jeden, drugi niewiadomo, ale w styczniu na monitoringu, jak pęcherzyk miał 16 mm było bez zmian, lewy niedrożny, a dominujący na prawym, a jak w pon. Przyszłam sprawdzić na moni to już na prawym była też woda…. Więc obydwa….
Plany walentynkowe sparaliżowane ale też w ważnym celu;)

reklama
Do góry