reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Standardowo witam z rolki papieru. Niby cos przebija, ale na 100% to testowa bo wczoraj też przebijało więc gdyby to była ciąża to już powinna być ładna różowa kreseczka 🤷‍♀️
U mnie wygląda to dokładnie tak samo od 3 dni. Czekam dziś na okres, bolą mnie konkretnie plecy więc myślę, ,że to już tylko kwestia max kilku godzin.
Listopad będzie nasz 🤞🏻🙏🏻

reklama
Apropo śluzu, jaki macie przed okresem? U mnie w tym cyklu bardzo dziwnie. Jak miałam te plamienia to był gęsty i żółty, teraz jest taki śliski, przeźroczysty. Ciągle mam wrażenie "mokrości" jak przy dniach płodnych, cały czas mi się wydaje że ostałam okres
Ja nam zazwyczaj bialy i bardzo malo a czasami sucho

reklama
Mój pęcherzyk postanowił w weekend jeszcze trochę dokoksować 🙈 teraz żeby tylko za dwa tygodnie wysikać na ciążowym takie kreski.. dzisiaj w planach mam niedzielne obijanie się. Chyba nawet odpuszczę co tygodniowa gorąca kąpiel żeby nie utrudniać plemikom zadania 🙈

Załączniki

• IMG_5299.jpeg
    IMG_5299.jpeg
    377,1 KB · Wyświetleń: 61
Do góry