reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
U mnie w końcu pozytywny test owu. Tylko szkoda, że dopiero w 23 dniu cyklu...
20240218_140504.jpg

Ja też nie mam żadnych objawów PMS. Nawet cycki mnie nie bolą, flaki, a dodatkowo biorę progesteron 😬
Aż się zastanawiam, czy wszystko jest git. Owulacje miałam potwierdzoną monitoringiem, także była bankowo.
jeżu u mnie tez nic a nic bólu w piersiach, a zazwyczaj bolą jak szalone

Apropo śluzu, jaki macie przed okresem? U mnie w tym cyklu bardzo dziwnie. Jak miałam te plamienia to był gęsty i żółty, teraz jest taki śliski, przeźroczysty. Ciągle mam wrażenie "mokrości" jak przy dniach płodnych, cały czas mi się wydaje że ostałam okres
ja właśnie tuż przed okresem, ale tak dosłownie dzień/dwa mam tez taki dosyć obfity, mokry, prawie jak owulak, ale trochę bardziej wodnisty. Do tego stopnia, ze nieraz sobie mysle „o, owulacja”, a potem sobie uświadamiam, ze to nie ten dzień cyklu 😂

reklama
Cześć dziewczyny, aj te podczytuję, chociaż przyznaję się, że nie wszystko, bo zwyczajnie nie mam czasu. Myślałam, że jak mnie nie było, to coś tu się pojawi, ale widzę, że luty felerny jakiś :/ Ja powinnam za chwilę mieć owulację, ale nawet nie chce mi się nic robić 😒 Czasem sobie już tak myślę, żeby dać sobie spokój i zdać się a los, ale później przychodzi środek cyklu i jednak muszę sobie posikać na te owulaki ;)

Do góry