fckathy
Fanka BB :)
to ławeczka albo data okresuOki, ja w tym miesiącu już testowałam.. wczoraj, niestety biel.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ławeczka albo data okresuOki, ja w tym miesiącu już testowałam.. wczoraj, niestety biel.
Oki, podziałam z tym po pracyJak chcesz do nas dołączyć aktywnie to poprosimy o pare słów o Tobie, ile się staracie itp, najlepiej jakiś awatar do tego żeby można było Cię zapamiętać łatwiej i date kiedy będziesz testować. Na kreskowych wątkach co miesiąc razem się wspieramy i czekamy na testowanie wspólnie
I tego Ci życzęchętnie bym zobaczyła. Cudowny prezent na 33 urodziny by był
hahaha, to chyba nie tak, ze się daje radę. Ja na przykład przez ostatni tydzień nie wchodziłam, nie miałam przestrzeni. Teraz sobie leze w lozku i piszę.Oki, podziałam z tym po pracy
Nie wiem, czy będę mogła być tak bardzo aktywna w wątku, tu jest tak dużo wiadomości, że ledwo z samym czytaniem wyrabiam podziwiam Was, że dajcie radę
Pytanie z innej beczki, ile kosztuje ovitrelle i to samemu się robi zastrzyk w brzuch?
Ja jakiś czas temu płaciłam ok 130 zł i tak zazwyczaj robi się samemu.Pytanie z innej beczki, ile kosztuje ovitrelle i to samemu się robi zastrzyk w brzuch?
Ja płaciłam jakoś koło 150 zł. Zastrzyk w brzuch robił mi mąż.Pytanie z innej beczki, ile kosztuje ovitrelle i to samemu się robi zastrzyk w brzuch?
u mnie pik wczoraj. I wczoraj działane rano i planuje dziś powtorkeMy dzisiaj idziemy na kolację wieczorem, tylko nie wiem dokąd bo to niespodzianka i coś czuje że dzisiaj będzie pik bo temperatura w dół już poszła, także planuje spłodzić typowo walentynkowe dziecko