BellaIza22
Zaciekawiona BB
Delikatnie mówiąc qrwica mnie bierze, nigdy tak nie czekałam na @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiejszy. Wczorajszego rano nie zrobiłam zdjęcia a jak wróciłam po pracy był cały zalany . Wczoraj robiłam płytkowy dziś strumieniowy tej samej firmy. Na upartego doszukalabym się cienia, ale po takim czasie byłoby już wyraźniej a nie cienieA to tutaj? To wczorajszy czy dzisiejszy?
No faktycznie 9 dni po spodziewanym okresie to już grubasy powinny być... Mimo to trzymam kciukiDzisiejszy. Wczorajszego rano nie zrobiłam zdjęcia a jak wróciłam po pracy był cały zalany . Wczoraj robiłam płytkowy dziś strumieniowy tej samej firmy. Na upartego doszukalabym się cienia, ale po takim czasie byłoby już wyraźniej a nie cienie
O super, kolejna drożność, oby zakończona szybka ciąża prywatnie robisz?W końcu dostałam okres i zostaje w tym miesiącu dalej na ławce.
Jesteśmy też po wizycie w klinice.
Stary musi porobić jakieś dodatkowe badania, z wynikami to urologa i popracować trochę nad tym nasieniem.
Ja przy okazji idę sprawdzić drożność w przyszłym tygodniu.
Mi się raz zdarzyło na dwa lata kontrolowania testami/temp owulacji, żeby okres się faktycznie spóźnił dwa dni a tak to zawsze 12 dzień po owulce zjawia się okres. Może Tobie tez się przesunęła na później niż zakładałaś? ale w sumie fakt, jak jeszcze się nie starałam i nie śledziłam dokładnie cyklu to zdarzało się ze myślałam ze się spóźnia i zazwyczaj jak zrobiłam test to chwile później zalewałoJa zapisałam się dzisiaj już na wizyty monitoringu a jeszcze małpy nie dostałam chyba dzisiaj walnę test żeby już dziś wieczorem przyszła. Też tak macie że jak wam się spóźni, zrobicie test i tego samego dnia (albo następnego) przychodzi?
Przykro mi niby jest szansa, że przesunęła się owulacja, pamietam czy mówiłaś czy kontrolowalas cykl. Dobrze, ze idziesz tak czy siak na badanie, będzie czarno na biały wiadomo co i jak.No i dziewczyny dupa, rano test jak dla mnie bialo . 9 dni po spodziewanej miesiaczce, po południu podjadę do labo. Na wczorajszym nawet mąż widział kreskę a dziś nic.
Ej centralnie myślałam o tym żeby mojemu też kupić, bo w sobotę idziemy szykować grządki ale ostatecznie stwierdziłam, że to mu lepiej bez okazji kupięA mój na walentynki dostanie gumofilce