reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A to tutaj? To wczorajszy czy dzisiejszy?
Dzisiejszy. Wczorajszego rano nie zrobiłam zdjęcia a jak wróciłam po pracy był cały zalany . Wczoraj robiłam płytkowy dziś strumieniowy tej samej firmy. Na upartego doszukalabym się cienia, ale po takim czasie byłoby już wyraźniej a nie cienie

Dzisiejszy. Wczorajszego rano nie zrobiłam zdjęcia a jak wróciłam po pracy był cały zalany . Wczoraj robiłam płytkowy dziś strumieniowy tej samej firmy. Na upartego doszukalabym się cienia, ale po takim czasie byłoby już wyraźniej a nie cienie
No faktycznie 9 dni po spodziewanym okresie to już grubasy powinny być... Mimo to trzymam kciuki 🤞🤞

W końcu dostałam okres i zostaje w tym miesiącu dalej na ławce.
Jesteśmy też po wizycie w klinice.
Stary musi porobić jakieś dodatkowe badania, z wynikami to urologa i popracować trochę nad tym nasieniem.
Ja przy okazji idę sprawdzić drożność w przyszłym tygodniu.

W końcu dostałam okres i zostaje w tym miesiącu dalej na ławce.
Jesteśmy też po wizycie w klinice.
Stary musi porobić jakieś dodatkowe badania, z wynikami to urologa i popracować trochę nad tym nasieniem.
Ja przy okazji idę sprawdzić drożność w przyszłym tygodniu.
O super, kolejna drożność, oby zakończona szybka ciąża 🤞🏻 prywatnie robisz?

Ja zapisałam się dzisiaj już na wizyty monitoringu a jeszcze małpy nie dostałam 😂 chyba dzisiaj walnę test żeby już dziś wieczorem przyszła. Też tak macie że jak wam się spóźni, zrobicie test i tego samego dnia (albo następnego) przychodzi? 😅😅
Mi się raz zdarzyło na dwa lata kontrolowania testami/temp owulacji, żeby okres się faktycznie spóźnił dwa dni ;) a tak to zawsze 12 dzień po owulce zjawia się okres. Może Tobie tez się przesunęła na później niż zakładałaś? 😊 ale w sumie fakt, jak jeszcze się nie starałam i nie śledziłam dokładnie cyklu to zdarzało się ze myślałam ze się spóźnia i zazwyczaj jak zrobiłam test to chwile później zalewało 😅

No i dziewczyny dupa, rano test jak dla mnie bialo . 9 dni po spodziewanej miesiaczce, po południu podjadę do labo. Na wczorajszym nawet mąż widział kreskę a dziś nic.
Przykro mi :( niby jest szansa, że przesunęła się owulacja, pamietam czy mówiłaś czy kontrolowalas cykl. Dobrze, ze idziesz tak czy siak na badanie, będzie czarno na biały wiadomo co i jak.

reklama
Do góry