Hmm, nie ten wątek? Jeśli tak to przepraszam, tak jak mówiłam jestem tu nowa po prostu zauważyłam, że ten jest najbardziej aktywnyA pierwsza strona wątku przeczytana?
reklama
Kitsune
Moderator
Powiem Ci szczerze, że nie wiem czy bez historii poronień będzie Cię ktoś obstawia lekami. Chyba, że masz problem z samym zajściem i wyniki wyjaśnią dlaczego. Ja na przykład problem miałam zawsze z tymi genami, a mimo to dwójkę zdrowych dzieci z bezproblemowych ciąż urodziłam w ogóle nie mając świadomości że coś jest nie taknie no, jasne. Po prostu chodziło mi stricte o kontekst ciąży. Czy jeżeli coś mi tam wyjdzie to czy będę mogła wdrożyć jakieś środki zapobiegawcze już na etapie pierwszego zapłodnienia, prawda?
Generalnie też pomagamy, ale tutaj musisz być zapisana na testowanie bądź ławkę rezerwową. Bo tutaj jest comiesięczny wątek dla dziewczyn testujących/oczekujących na testowanieHmm, nie ten wątek? Jeśli tak to przepraszam, tak jak mówiłam jestem tu nowa po prostu zauważyłam, że ten jest najbardziej aktywny
fckathy
Fanka BB :)
zobaczymy. Umówiłam się na 6 marca w końcu prywatnie i zamierzam skonsultować ten wynik wtedy, zobaczymy. Chociaż mam nadzieje, ze po prostu nic nie wyjdzie.Powiem Ci szczerze, że nie wiem czy bez historii poronień będzie Cię ktoś obstawia lekami. Chyba, że masz problem z samym zajściem i wyniki wyjaśnią dlaczego. Ja na przykład problem miałam zawsze z tymi genami, a mimo to dwójkę zdrowych dzieci z bezproblemowych ciąż urodziłam w ogóle nie mając świadomości że coś jest nie tak
Generalnie też pomagamy, ale tutaj musisz być zapisana na testowanie bądź ławkę rezerwową. Bo tutaj jest comiesięczny wątek dla dziewczyn testujących/oczekujących na testowanie
amusedxxx
Jak chcesz do nas dołączyć aktywnie to poprosimy o pare słów o Tobie, ile się staracie itp, najlepiej jakiś awatar do tego żeby można było Cię zapamiętać łatwiej i date kiedy będziesz testować. Na kreskowych wątkach co miesiąc razem się wspieramy i czekamy na testowanie wspólnieHmm, nie ten wątek? Jeśli tak to przepraszam, tak jak mówiłam jestem tu nowa po prostu zauważyłam, że ten jest najbardziej aktywny
Kitsune
Moderator
Trzymam kciukizobaczymy. Umówiłam się na 6 marca w końcu prywatnie i zamierzam skonsultować ten wynik wtedy, zobaczymy. Chociaż mam nadzieje, ze po prostu nic nie wyjdzie
Ja akurat czekałam tylko na to żeby coś wyszło i żebym wiedziała jak muszę działać Ale u mnie to zupełnie inna sytuacja
fckathy
No jasne, to ja w innych wypadkach mam podobnie. Zawsze jak coś wychodziło to znajomi mówią „o nie, biedna”, a ja „właśnie nie biedna, tylko super, ze wiadomo jak działać”Trzymam kciuki
Ja akurat czekałam tylko na to żeby coś wyszło i żebym wiedziała jak muszę działać Ale u mnie to zupełnie inna sytuacja
fckathy
nie masz wyjścia, za miesiąc ma Cię tu nie być! I oby ten Skorpion był dla Ciebie łagodnyMy dzisiaj idziemy na kolację wieczorem, tylko nie wiem dokąd bo to niespodzianka i coś czuje że dzisiaj będzie pik bo temperatura w dół już poszła, także planuje spłodzić typowo walentynkowe dziecko
Oki, ja w tym miesiącu już testowałam.. wczoraj, niestety biel.Powiem Ci szczerze, że nie wiem czy bez historii poronień będzie Cię ktoś obstawia lekami. Chyba, że masz problem z samym zajściem i wyniki wyjaśnią dlaczego. Ja na przykład problem miałam zawsze z tymi genami, a mimo to dwójkę zdrowych dzieci z bezproblemowych ciąż urodziłam w ogóle nie mając świadomości że coś jest nie tak
Generalnie też pomagamy, ale tutaj musisz być zapisana na testowanie bądź ławkę rezerwową. Bo tutaj jest comiesięczny wątek dla dziewczyn testujących/oczekujących na testowanie
reklama
fckathy
ja dziś idę na walentynkowe świętowanie w wersji self love, czyli joga, ale mąż zapowiedział odebranie i zabranie gdzieś, gdzie mam się nie stroić, wiec ciekawe. Pewnie jakiś masaż czy cośMy dzisiaj idziemy na kolację wieczorem, tylko nie wiem dokąd bo to niespodzianka i coś czuje że dzisiaj będzie pik bo temperatura w dół już poszła, także planuje spłodzić typowo walentynkowe dziecko