reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Mam wyniki trombofilii , nie wyglądają dobrze 🙄, szczegòlnie ten V leiden.
Teraz to i ja chyba się zmotywuje żeby to zbadać. Ale jaki to kolejny duży krok do przodu w Twoim przypadku! Oczywiście, nie można się cieszyć z takiego wyniku. Ale jak te mutacje już są, to teraz ruszysz z kopyta z odpowiednimi lekami i stymulacją 🙂

reklama
Mam wyniki trombofilii , nie wyglądają dobrze 🙄, szczegòlnie ten V leiden.
Ja tu widzę tyle smutnych minek. No dobra... Na 100% potrzebujesz wsparcia już po owulacji 🤷 acard, niektórzy lekarze przepisują w takiej sytuacji heparynę i jak test pozytywny to kontynuacja. Przy Pai lubią być problemy z implantacją. Ja zachodzę w ciążę od kiedy biorę acard 🤷 2 lata nic, teraz w sumie 2 ciążę w 3 miesiące 😂 ( kombinuje jak utrzymać 🙈). MTHFR metylowane witaminy i już . Jedziesz z koksem, robisz dzidzię i rodzisz za 9 miesięcy 🙈.

@amusedxxx możesz mnie wypisać z ławeczki. Nie wiem czy dam radę dalej tu być i walczyć. Na 9 pobranych komórek w sobote tylko 4 nadawały się do zapłodnienia. Niestety w trzech nie doszło wcale do zapłodnienia a jedna po dobie przestała się rozwijać.
Bardzo mi przykro :( Ale nie poddawaj się. Czasem potrzebna jest zmiana leków i wyniki stymulacji są zupełnie inne. Ja wiem, jak się czujesz, przeżyłam chyba wszystkie możliwe rozczarowania związane z ivf… odpocznij, przemyśl to. Jestem pewna, że znajdziesz w sobie siłę do dalszej walki ❤️ Biopsja jajników działa na nie bardzo stymulująco. Podobnie do ostrzykiwania osoczem bogstopłytkowym. Miałam piękne naturalne owulacje po punkcji jajników (przy bardzo niskim amh). Niestety mąż był wtedy 14 000 km ode mnie. Podziałajcie jeszcze naturalnie 🙏

reklama
Do góry