A ja narzekałam na 20minutową wizytę ostatnioIdę dzisiaj wieczorem go ginekologa w luxmedzie który ma przewidziane 10min na wizytę chyba by się trzeba rozbierać i ubierac w poczekalni żeby się wyrobić w tym czasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja narzekałam na 20minutową wizytę ostatnioIdę dzisiaj wieczorem go ginekologa w luxmedzie który ma przewidziane 10min na wizytę chyba by się trzeba rozbierać i ubierac w poczekalni żeby się wyrobić w tym czasie
Nie, tylko i wyłącznie czas + konsultacja. Ja wzięłam ten droższy pakiet, jutro konsultacjaDziewczyny, czy pakiet standard i premium różni się czymś jeszcze niż czasem wyników i konsultacją z genetykiem? Przymierzam się do badania na trombofilię.
Zobacz załącznik 1610735
Albo znacie stronę zdrowegeny.pl? Tam też mają pakiet, wygląda, że badają podobną ilość mutacji, a cena jak ten standardowy stąd.
Antybiotyk skończysz przed owulacją może on wpływa na lekkie plamienie albo bierzesz coś z większa dawką kwasu acetylosalicylowego ( polopiryna, aspiryna) . Rozbawię Cię ale są kobiety, które zachodzą w ciąża właśnie w czasie chorób, bo układ immunologiczny jest osłabiony i nie walczy tak z zarodkiem. Także kto wiemam wrażenie, ze wszystko ze mną nie tak
Mam umówiony monitoring cyklu, byłam takiej dobrej myśli, ze jest okej ze mam plan, działamy. Na drugi dzień po - przeziębienie, które zamieniło się chyba w zapalenie zatok. Musiałam zacząć brać antybiotyk (serio życie? Ostatni raz było tak z 15 lat temu…)
do tego jestem w 8 dc i mam brązowe plamienie nadal po okresie, nigdy tak nie miałam. Dziś pojawiła się tez jedna nitka świeżej krwi.
mam wrażenie ze robię krok naprzód i dwa w tył…
Czy któraś miala podobnie?
My nawet w gumkach tak mieliśmy niestetyJa jak to ja zaczęłam sobie wkręcać, że mój organizm już nie akceptuje nadienia męża xd I dlatego tyle śluzu, bo się oczyszcza a po gumach tak nie miałam
Czekam niecierpliwe na Twoj wynik, a raczej już na przyrost :* w środę powtarzasz betę?
Daj znać jutro po konsultacji czy faktycznie warto to dobieraćNie, tylko i wyłącznie czas + konsultacja. Ja wzięłam ten droższy pakiet, jutro konsultacja
w ogóle o tym nie pomyślałam, to bardzo pomocny komentarz! Wpisałam w Google i o dziwo widzę już pare zapytań na forach o plamienia podczas stosowania tego antybiotykiu. Nigdy bym na to nie wpadła !Antybiotyk skończysz przed owulacją może on wpływa na lekkie plamienie albo bierzesz coś z większa dawką kwasu acetylosalicylowego ( polopiryna, aspiryna) . Rozbawię Cię ale są kobiety, które zachodzą w ciąża właśnie w czasie chorób, bo układ immunologiczny jest osłabiony i nie walczy tak z zarodkiem. Także kto wie
No jest dziś już całkiem ładna..trzym kciuki za betęDzień dobry w poniedziałek 12dpo ręce sie trzęsą
Stoje juz przed labo na krew
Nie ja ogólnie mam dużo śluzu. Suchość ma tylko przy chorobie albo gdy jestem.mega zestresowana.Czy Wy tez tak macie, ze sucho , a po stosunku dopiero dużo śluzu, zamiast przed xd