A ja narzekałam na 20minutową wizytę ostatnioIdę dzisiaj wieczorem go ginekologa w luxmedzie który ma przewidziane 10min na wizytę chyba by się trzeba rozbierać i ubierac w poczekalni żeby się wyrobić w tym czasie
reklama
Kitsune
Moderator
Nie, tylko i wyłącznie czas + konsultacja. Ja wzięłam ten droższy pakiet, jutro konsultacjaDziewczyny, czy pakiet standard i premium różni się czymś jeszcze niż czasem wyników i konsultacją z genetykiem? Przymierzam się do badania na trombofilię.
Zobacz załącznik 1610735
Albo znacie stronę zdrowegeny.pl? Tam też mają pakiet, wygląda, że badają podobną ilość mutacji, a cena jak ten standardowy stąd.
Aksamitka28
Fanka BB :)
W końcu jutro jest wizyta ja już raczej po owulacji (jeśli była - objawy na plus) Działania intensywne flavamed wleciał zobaczymy oby mi dał jakiegoś dupka albo chociaż nie wiem, poklepał po ramieniu
Aksamitka28
Antybiotyk skończysz przed owulacją może on wpływa na lekkie plamienie albo bierzesz coś z większa dawką kwasu acetylosalicylowego ( polopiryna, aspiryna) . Rozbawię Cię ale są kobiety, które zachodzą w ciąża właśnie w czasie chorób, bo układ immunologiczny jest osłabiony i nie walczy tak z zarodkiem. Także kto wiemam wrażenie, ze wszystko ze mną nie tak
Mam umówiony monitoring cyklu, byłam takiej dobrej myśli, ze jest okej ze mam plan, działamy. Na drugi dzień po - przeziębienie, które zamieniło się chyba w zapalenie zatok. Musiałam zacząć brać antybiotyk (serio życie? Ostatni raz było tak z 15 lat temu…)
do tego jestem w 8 dc i mam brązowe plamienie nadal po okresie, nigdy tak nie miałam. Dziś pojawiła się tez jedna nitka świeżej krwi.
mam wrażenie ze robię krok naprzód i dwa w tył…
Czy któraś miala podobnie?
Marzenaaa12
My nawet w gumkach tak mieliśmy niestetyJa jak to ja zaczęłam sobie wkręcać, że mój organizm już nie akceptuje nadienia męża xd I dlatego tyle śluzu, bo się oczyszcza a po gumach tak nie miałam
Czekam niecierpliwe na Twoj wynik, a raczej już na przyrost :* w środę powtarzasz betę?
Tak W srode ide powtórzyć .
A z tej wyników jeszcze niema
amusedxxx
Moderator
Daj znać jutro po konsultacji czy faktycznie warto to dobieraćNie, tylko i wyłącznie czas + konsultacja. Ja wzięłam ten droższy pakiet, jutro konsultacja
K448
w ogóle o tym nie pomyślałam, to bardzo pomocny komentarz! Wpisałam w Google i o dziwo widzę już pare zapytań na forach o plamienia podczas stosowania tego antybiotykiu. Nigdy bym na to nie wpadła !Antybiotyk skończysz przed owulacją może on wpływa na lekkie plamienie albo bierzesz coś z większa dawką kwasu acetylosalicylowego ( polopiryna, aspiryna) . Rozbawię Cię ale są kobiety, które zachodzą w ciąża właśnie w czasie chorób, bo układ immunologiczny jest osłabiony i nie walczy tak z zarodkiem. Także kto wie
Myśle, ze to bardzo słuszne uwagi .
Wcześniej człowiek tak się nie skupiał, nie analizował każdego objawu, każdego cyklu, a miesiące zamiast się dłużyć od owulacji do owulacji, mijały w mgnieniu oka
Dobrego tygodnia dla każdej z Was
Kosinka94
Moderator
No jest dziś już całkiem ładna..trzym kciuki za betęDzień dobry w poniedziałek 12dpo ręce sie trzęsą
Stoje juz przed labo na krew
reklama
Kosinka94
Moderator
Nie ja ogólnie mam dużo śluzu. Suchość ma tylko przy chorobie albo gdy jestem.mega zestresowana.Czy Wy tez tak macie, ze sucho , a po stosunku dopiero dużo śluzu, zamiast przed xd
Podziel się: