reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dziewczyny, czy pakiet standard i premium różni się czymś jeszcze niż czasem wyników i konsultacją z genetykiem? Przymierzam się do badania na trombofilię.
Zobacz załącznik 1610735

Albo znacie stronę zdrowegeny.pl? Tam też mają pakiet, wygląda, że badają podobną ilość mutacji, a cena jak ten standardowy stąd.
Nie, tylko i wyłącznie czas + konsultacja. Ja wzięłam ten droższy pakiet, jutro konsultacja :)

mam wrażenie, ze wszystko ze mną nie tak ☹️
Mam umówiony monitoring cyklu, byłam takiej dobrej myśli, ze jest okej ze mam plan, działamy. Na drugi dzień po - przeziębienie, które zamieniło się chyba w zapalenie zatok. Musiałam zacząć brać antybiotyk (serio życie? Ostatni raz było tak z 15 lat temu…)
do tego jestem w 8 dc i mam brązowe plamienie nadal po okresie, nigdy tak nie miałam. Dziś pojawiła się tez jedna nitka świeżej krwi.
💔 mam wrażenie ze robię krok naprzód i dwa w tył…
Czy któraś miala podobnie?
Antybiotyk skończysz przed owulacją 🙂 może on wpływa na lekkie plamienie albo bierzesz coś z większa dawką kwasu acetylosalicylowego ( polopiryna, aspiryna) 🙂. Rozbawię Cię ale są kobiety, które zachodzą w ciąża właśnie w czasie chorób, bo układ immunologiczny jest osłabiony i nie walczy tak z zarodkiem. Także kto wie 🤔

Ja jak to ja zaczęłam sobie wkręcać, że mój organizm już nie akceptuje nadienia męża xd I dlatego tyle śluzu, bo się oczyszcza :D a po gumach tak nie miałam;)

Czekam niecierpliwe na Twoj wynik, a raczej już na przyrost :* w środę powtarzasz betę?
My nawet w gumkach tak mieliśmy niestety 🤣

Tak W srode ide powtórzyć .
A z tej wyników jeszcze niema

Antybiotyk skończysz przed owulacją 🙂 może on wpływa na lekkie plamienie albo bierzesz coś z większa dawką kwasu acetylosalicylowego ( polopiryna, aspiryna) 🙂. Rozbawię Cię ale są kobiety, które zachodzą w ciąża właśnie w czasie chorób, bo układ immunologiczny jest osłabiony i nie walczy tak z zarodkiem. Także kto wie 🤔
w ogóle o tym nie pomyślałam, to bardzo pomocny komentarz! Wpisałam w Google i o dziwo widzę już pare zapytań na forach o plamienia podczas stosowania tego antybiotykiu. Nigdy bym na to nie wpadła 🙈 !
Myśle, ze to bardzo słuszne uwagi .
Wcześniej człowiek tak się nie skupiał, nie analizował każdego objawu, każdego cyklu, a miesiące zamiast się dłużyć od owulacji do owulacji, mijały w mgnieniu oka :)
Dobrego tygodnia dla każdej z Was ❤️

reklama
Do góry