reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dziewczyny, czy pakiet standard i premium różni się czymś jeszcze niż czasem wyników i konsultacją z genetykiem? Przymierzam się do badania na trombofilię.
Zobacz załącznik 1610735

Albo znacie stronę zdrowegeny.pl? Tam też mają pakiet, wygląda, że badają podobną ilość mutacji, a cena jak ten standardowy stąd.
Nie, tylko i wyłącznie czas + konsultacja. Ja wzięłam ten droższy pakiet, jutro konsultacja :)

mam wrażenie, ze wszystko ze mną nie tak ☹️
Mam umówiony monitoring cyklu, byłam takiej dobrej myśli, ze jest okej ze mam plan, działamy. Na drugi dzień po - przeziębienie, które zamieniło się chyba w zapalenie zatok. Musiałam zacząć brać antybiotyk (serio życie? Ostatni raz było tak z 15 lat temu…)
do tego jestem w 8 dc i mam brązowe plamienie nadal po okresie, nigdy tak nie miałam. Dziś pojawiła się tez jedna nitka świeżej krwi.
💔 mam wrażenie ze robię krok naprzód i dwa w tył…
Czy któraś miala podobnie?
Antybiotyk skończysz przed owulacją 🙂 może on wpływa na lekkie plamienie albo bierzesz coś z większa dawką kwasu acetylosalicylowego ( polopiryna, aspiryna) 🙂. Rozbawię Cię ale są kobiety, które zachodzą w ciąża właśnie w czasie chorób, bo układ immunologiczny jest osłabiony i nie walczy tak z zarodkiem. Także kto wie 🤔

Ja jak to ja zaczęłam sobie wkręcać, że mój organizm już nie akceptuje nadienia męża xd I dlatego tyle śluzu, bo się oczyszcza :D a po gumach tak nie miałam;)

Czekam niecierpliwe na Twoj wynik, a raczej już na przyrost :* w środę powtarzasz betę?
My nawet w gumkach tak mieliśmy niestety 🤣

Tak W srode ide powtórzyć .
A z tej wyników jeszcze niema

Antybiotyk skończysz przed owulacją 🙂 może on wpływa na lekkie plamienie albo bierzesz coś z większa dawką kwasu acetylosalicylowego ( polopiryna, aspiryna) 🙂. Rozbawię Cię ale są kobiety, które zachodzą w ciąża właśnie w czasie chorób, bo układ immunologiczny jest osłabiony i nie walczy tak z zarodkiem. Także kto wie 🤔
w ogóle o tym nie pomyślałam, to bardzo pomocny komentarz! Wpisałam w Google i o dziwo widzę już pare zapytań na forach o plamienia podczas stosowania tego antybiotykiu. Nigdy bym na to nie wpadła 🙈 !
Myśle, ze to bardzo słuszne uwagi .
Wcześniej człowiek tak się nie skupiał, nie analizował każdego objawu, każdego cyklu, a miesiące zamiast się dłużyć od owulacji do owulacji, mijały w mgnieniu oka :)
Dobrego tygodnia dla każdej z Was ❤️

reklama
Do góry