reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Bardzo Ci dziękuję za podzielenie się tym wszystkim, mam już acard zaopatrzyłam się, wezmę już od dzisiejszego wieczoru.
To Pai w homozygocie i V leiden nie ukrywam, że mnie martwi najbardziej- nie dość, że nie mogę zajść, to już na starcie wiem że z utrzymaniem też mogą być problemy i z ciążą🤷‍♀️🤦‍♀️
Może tak jak Aksamitka wspomniała stad problemy z implantacja 🤔 dobrze ze masz już acard, do tego świeżo po drożności. Będzie dobrze 🤞🏻

reklama
Może tak jak Aksamitka wspomniała stad problemy z implantacja 🤔 dobrze ze masz już acard, do tego świeżo po drożności. Będzie dobrze 🤞🏻
Możliwe.... czasami zastanawiam się z której strony jeszcze coś jebnie...😐
Wczoraj byłam pełna optymizmu na plan, a teraz znowu kolejne govvno doszło, ale ta wiedza może coś wniesie... oby.

Bardzo Ci dziękuję za podzielenie się tym wszystkim, mam już acard zaopatrzyłam się, wezmę już od dzisiejszego wieczoru.
To Pai w homozygocie i V leiden nie ukrywam, że mnie martwi najbardziej- nie dość, że nie mogę zajść, to już na starcie wiem że z utrzymaniem też mogą być problemy i z ciążą🤷‍♀️🤦‍♀️
V leiden heterozygotyczne? Heparyna najlepiej żeby była po owulacji, ale też nie wiem na 100% czy takie same są zlecenie w homo jak i hetero. Bo jak pai jest w heterozygocie to zazwyczaj nie jest nic potrzebne, ale są też wyjątki gdzie bez wspomagania nie przejdzie. No nic. Mam nadzieję że Twój lekarz ogranie to sensownie.

V leiden heterozygotyczne? Heparyna najlepiej żeby była po owulacji, ale też nie wiem na 100% czy takie same są zlecenie w homo jak i hetero. Bo jak pai jest w heterozygocie to zazwyczaj nie jest nic potrzebne, ale są też wyjątki gdzie bez wspomagania nie przejdzie. No nic. Mam nadzieję że Twój lekarz ogranie to sensownie.
Tak w hetero. Umówie się i zobaczymy co na to mój lekarz.

Stop. Mogą ale nie muszą i to jest klucz. Wiesz, że trzeba brać leki i możesz działać 🙂. Mutacje wbrew pozorom nie są takie oczywiste, heterozygota oznacza, że coś może być problemem ale nie musi i jest łagodniejszą formą niż homo 🙂 także tutaj dla V Leiden zdecydowanie na plus 🙂. Z Pai jest wiele kobiet, które urodziły dzieci bez żadnych leków 🤷 to jest trudne do wytłumaczenia ale działa na zasadzie rosyjskiej ruletki 🤷. Gdzieś na forum trafiłam na dziewczynę, która urodziła zdrowe dziecko, 3 razy poroniła i wyszły jej chyba wszystkie możliwe mutacje w różnych konfiguracjach. Obstawili ją lekowo i pięknie donosiła ciążę.
Wiedza ma swoje plusy i minusy ale dzisiaj chyba uczepiłabym się plusów 🙂 i coś czuję, że za chwilę nam stąd znikniesz 🙈 . Masz w rękach potężne działo to wprowadzenia zmian a maluch na chmurce już macha nóżkami i zaciera rączki 😁
Także uszy do góry, bo będzie pięknie 😘

reklama
Do góry