Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
O nieeee. Tułam mocniutkoNawet nie wiem co napisać trzymaj się mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieeee. Tułam mocniutkoNawet nie wiem co napisać trzymaj się mocno
Co do lekarzy nie mam tutaj jakiegoś super wyboru , nie jestem w PL a tutaj jest jak jest, na początek uderzę do tego swojego gina i zobaczymy co mi powie, on nawet nie wie o tym, że robiłam to badanie- nie wspominałam, myślałam, że może będzie ok...Nie dobrze, a z drugiej strony wiesz z czym walczysz. Życzę Ci abyś trafiła na super lekarza, który Cię dobrze poprowadzi i wdrążyć dobre leczenie
W sensie już od owulacji heparyna czy większa dawka acardu?Ja tu widzę tyle smutnych minek. No dobra... Na 100% potrzebujesz wsparcia już po owulacji acard, niektórzy lekarze przepisują w takiej sytuacji heparynę i jak test pozytywny to kontynuacja. Przy Pai lubią być problemy z implantacją. Ja zachodzę w ciążę od kiedy biorę acard 2 lata nic, teraz w sumie 2 ciążę w 3 miesiące ( kombinuje jak utrzymać ). MTHFR metylowane witaminy i już . Jedziesz z koksem, robisz dzidzię i rodzisz za 9 miesięcy .
Bardzo mi przykro trzymaj się ...Dziewczyny nic z tego beta 6 progesteron 1,5
PrzytulamDziewczyny nic z tego beta 6 progesteron 1,5
Widziałam gdzieś na forach obie opcjeW sensie już od owulacji heparyna czy większa dawka acardu?
Uczciwie przy Twoich wynikach zaprzyjaźniłabym się z acardem na stałeCo do lekarzy nie mam tutaj jakiegoś super wyboru , nie jestem w PL a tutaj jest jak jest, na początek uderzę do tego swojego gina i zobaczymy co mi powie, on nawet nie wie o tym, że robiłam to badanie- nie wspominałam, myślałam, że może będzie ok...
Acard zakupiłam i będę brała 75.
Bardzo, bardzo mi przykro dajcie sobie czas i wróć do nas kiedy tylko będziesz gotowa@amusedxxx możesz mnie wypisać z ławeczki. Nie wiem czy dam radę dalej tu być i walczyć. Na 9 pobranych komórek w sobote tylko 4 nadawały się do zapłodnienia. Niestety w trzech nie doszło wcale do zapłodnienia a jedna po dobie przestała się rozwijać.
O nie co za dzień dziś…Dziewczyny nic z tego beta 6 progesteron 1,5
Widziałam gdzieś na forach obie opcje
Prawda jest taka, że z acardem możesz sama spróbować 75-150mg acardu codziennie o 20 (to ma związek z hormonami i wydzielnictwem - przepraszam, dokładnie nie pamiętam ) i po pozytywnym teście dorzucają acard albo zostawiają (tak żeby było 150mg na dobę) + heparyna .
Widziałam też opcje podawania acard 75 + 0,4 heparyny już po owulacji
Bardzo Ci dziękuję za podzielenie się tym wszystkim, mam już acard zaopatrzyłam się, wezmę już od dzisiejszego wieczoru.Uczciwie przy Twoich wynikach zaprzyjaźniłabym się z acardem na stałe