reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Hej! Napisz coś o sobie, w którym tygodniu jesteś? :)

@ol.gol możemy Cię prosić o dodanie?
Kurczę, pewnie 🙈 13+4 :)
Termin porodu na koniec listopada, ale pewnie coś będzie wcześniej, ze względu na CC, a to zazwyczaj tydzień albo chwilę przed terminem :) więc w listopad wstrzelę się na pewno 😅
Jestem po tym pierwszym zalecanym usg, z dzidzia wszystko dobrze, czekam na wyniki pappa. Trzymajcie kciuki, aby było dobrze :)
Na pokładzie w domu 4latek więc jest wesoło :)
Będąc z Nim w ciąży byłam właśnie tu na forum, cudowna grupa wsparcia i wspólnego przeżywania ❤️
Wcześniej zapisałam się do grupy na fb, ale powiem Wam dziewczyny, że .. strasznie tam być. Dziewczyny zadają pytanie, albo ktoś coś komentuje i od razu inne się „rzucają”. Jakiś taki brak życzliwości, zwracanie uwagi, każdą wie najlepiej.. wypowiedziałam się tam dosłownie 3 razy i za każdym razem coś. A przecież nie tego szukasz w ciąży. Jakiś pretensji i osądów. Tylko bezpieczniej przystani do rozmowy. I tak przypomniałam sobie o tym forum! ❤️

Dziewczyny jutro wypada mi 14 tydz we wtorek przy podcieraniu pokazało się trochę brunatnej (brązowej) krwi i mały skrzep i było to tylko jednorazowe więc nie pojechałam na IP a dzisiaj czuje jak by pobolewanie w podbrzuszu co może być powodem dodam że w piątek mam lekarza

Musicie poczekać, bo chyba tylko jedna dziewczyna jest moderatorką, musi się pojawić, napisać do administratora i po kilku dniach dopiero będziecie dodane.

reklama
Do góry