reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Hej,
Wcześniej was tu podglądałam a dziś postanowiłam się oficjalnie przywitać :) wczoraj byłam na wizycie, 6+2, serduszko bije. To moja pierwsza ciąża 🤰🏻 Od soboty męczą mnie mega mdłości, ale narazie nie chce iść na L4. O ciąży wie mąż i przyjaciółka, boję się narazie komuś więcej mówić, bo jeszcze jest wcześnie.

reklama
Cześć ja też dziś miałam wizytę. Kropek urósł i serduszko bije❤️ niestety nie wiem jaką ma długość bo mój lekarz przed prenatalnymi nie mierzy tylko na szybko sprawdza czy wszystko w porządku ale widzę, że urósł dużo. Dziś dostałam kartę ciąży i skierowanie na badania prenatalne 😀 trzymam kciuki za dobre wieści na Waszych wizytach ✊✊
Gratuluję i kiedy następna wizyta?
Patrzę na te wasze zdjęcia i każde usg inaczej wygląda 🙈

Hej,
Wcześniej was tu podglądałam a dziś postanowiłam się oficjalnie przywitać :) wczoraj byłam na wizycie, 6+2, serduszko bije. To moja pierwsza ciąża 🤰🏻 Od soboty męczą mnie mega mdłości, ale narazie nie chce iść na L4. O ciąży wie mąż i przyjaciółka, boję się narazie komuś więcej mówić, bo jeszcze jest wcześnie.
Gratuluję 🙂 mdłości z reguły mijają po 1 trymestrze 😅

reklama
Do góry