Sosna108
Fanka BB :)
To widzę że więcej z nas czeka na pojawienie się serduszka. Ja w środę mam 7+3 i też liczę że będzie wszystko ok.Cześć,
u nas weekend jakoś przeżyty w biegu, wczoraj pojechaliśmy z młodą do sali zabaw - ponad 2h w jedną stronę i myślałam, że będę wykończona a zniosłam to lepiej niż siedzenie w pracy czy kręcenie się po domu.
W tej ciąży męczą mnie wzdęcia i duszności, kompletnie nie miałam takich atrakcji poprzednio.
Jeszcze noszę zwykłe spodnie, ale już się robi ciasnawo, więc muszę odkopać worek z ciążowymi i zobaczyć, czy coś ze starych zapasów mi wejdzie teraz na tyłek.
Jutro rano w końcu wizyta, wg ostatniego USG to powinno być 7t+5, więc mam nadzieję, że się wyjaśni, czy w czarnej dziurze pojawiło się serduszko.
5+1 to piąty tydzień skończony, a szósty zaczęty. Ginekolodzy liczą skończone tygodnie, a my liczymy te w trakcie
Ja nie biorę dupka, a mam takie efekty specjalne, zwłaszcza wieczorem i po nocy.
Jeśli chodzi o piersi to mnie też bolą i sutki takie nabrzmiałe jak przy karmieniu a nie biorę dupahstonu