Stres jest. Jutro popołudniu będzie cokolwiek wiadomo to na pewno dam znać. Pierwsza ciąża była książkowa, bez żadnych przygód więc mam nadzieję, że teraz też tak będzieWspółpracę Ci tych nerwów. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze Daj koniecznie znać po wizycie
reklama
ol.gol
Fanka BB :)
my na poprzednim forum który mamy do dziś robiłyśmy co jakiś czas check, jeśli ktoś się nie odzywał przez x czasu to out był porządek i do dziś została nas garstka, ale tylko te osoby, które się udzielająZgadzam się z Tobą, poczekajmy jeszcze. Potem co chwilę ktoś będzie prosił o dodanie, to jest upierdliwe A i tak pewnie będą osoby, które napiszą raz i zamilkną.
preggers89
ja dopiero zaczęłam Duphaston wiec u mnie to nie od tego, bo mam duzy ból. U mnie z kolei najgorszy wieczoremLaski, czy któraś bierze Duphaston i ma problem z mega bolącymi piersiami? Ja się czuję jak przy nawale pokarmu Zwłaszcza po nocy. W dzień ujdzie, jak nikt nie dotyka Zapomniałam o to zapytać lekarza.
Sosna108
Hej dziewczyny, dołączam ! Wizyta u lekarza w środę ))
tak samo jak ja na ktorą godzine masz?
Też mam w środę decydującą wizytę na 17
Sanderson
Powodzenia Ja byłam 5+0 i totalnie nic nie było widać. Ale chyba pisałaś o poronieniach, więc jak najbardziej idź, może już wdroży jakieś leki.Hej Dziewczyny!!!
Ja dziś wolne i jutro też
Starsza córka przeziębiona w domu
Ja jutro mam pierwszą wizytę,boję się czy coś pani doktor wypatrzy czy nie....
Według OM będzie 5+1 ...
Papatk_a
Laski, czy któraś bierze Duphaston i ma problem z mega bolącymi piersiami? Ja się czuję jak przy nawale pokarmu Zwłaszcza po nocy. W dzień ujdzie, jak nikt nie dotyka Zapomniałam o to zapytać lekarza.
Ja biorę, na początku trochę bolały ale teraz zależy są dni ,że bolą i są dni że wgl nic
Margolcia92
A do kiedy macie zalecony duphaston ? Mi zleciła do 8 tyg czyli w sumie już mam nie brać ale jakoś sama nie wiem ,w poprzedniej ciąży brałam dłużej chyba do końca 1 trymestruJa biorę, na początku trochę bolały ale teraz zależy są dni ,że bolą i są dni że wgl nic
reklama