D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prenatalne przez brzuch i wczoraj też już tylko przez brzuch. Tzn wcześniej badanie ale bez usg.Ja pije wodę mineralną plus cytryna albo sok z cytryny niby prawdziwych i że bez żadnych dodatków
Ja jak za szybko zejdę z łóżka to mnie kluje po prawej stronie tak piskliwie wręcz:/
Mam wizytę o 18 mam nadzieję że będzie wszytko wporzadku
Powiem wam że ostatnio u gin miałam 11t3d i tak pytałam o to przez brzuch usg i wiecie co ,tak musiała naciskać że mnie to bolało i sama prosiłam o usg dopchwowe tak było wygodniej mi nawet przy moim wszystko zrobiła i jakoś wrażenia na nim to nie zrobiło
Dziś prenatalne więc już chyba przez brzuch wy mialyscie przez brzuch prenatalne ?
Ja tez mam niesamowite sny w ciazy. Takie że budzę męża w nocy i pytam go czy to prawda czy nie[emoji12]
Jeszcze a propos zapeszania. Ja może się wyluzuje zakupowo po połówkowych, ale jeśli nie, to w sierpniu chyba zacznę, bo tak w 6 miesiącu to już chyba wypada coś kompletować. Poza tym musimy zrobic mały remont, odmalować pokój. Trochę to zajmie.
Dziękuję Niby potwierdzone, no bo żeby dwóch się mylilo to chyba niemożliwe jakoś trudno mi sobie wyobrazić że będę miała synka [emoji16] ale w sumie tak jak mówiłam: najwspanialsza na świecie córeczkę już mam to nie mogłam mieć drugiej
Niezmiennie od 5 lat- od pierwszej ciąży mówiliśmy że synek to Nikodem. Aż mi się już trochę znudziło [emoji28] no ale póki co żadne imię nie podoba mi się bardziej
Ja pije wodę mineralną plus cytryna albo sok z cytryny niby prawdziwych i że bez żadnych dodatków
Ja jak za szybko zejdę z łóżka to mnie kluje po prawej stronie tak piskliwie wręcz:/
Powiem wam że ostatnio u gin miałam 11t3d i tak pytałam o to przez brzuch usg i wiecie co ,tak musiała naciskać że mnie to bolało i sama prosiłam o usg dopchwowe tak było wygodniej mi nawet przy moim wszystko zrobiła i jakoś wrażenia na nim to nie zrobiło
Dziś prenatalne więc już chyba przez brzuch wy mialyscie przez brzuch prenatalne ?
Z tą kawą pewnie macie rację, ale jakoś nie mogę się zmusić do niej.
Czuję się paskudnie, do tej pory w łóżku, nie mam na nic ochoty, ale coś trzeba zjeść.
Boję się wstać bo nawet jak leżę to mi się w głowie kręci
Nie mam funkcji + cytat... :/
A widzisz od kilku dni mam tak spierzchniete usta że masakra. Ale u mnie litr wody dziennie to sukces... :/
Ja mialam przez brzuchJa pije wodę mineralną plus cytryna albo sok z cytryny niby prawdziwych i że bez żadnych dodatków
Dziewczyny dzisiaj czuje sie