reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny dzisiaj czuje sie fatalnie. Jest mi nie dobrze, boli mnie glowa i jestem jakby taka na kacu. Ostatnio juz w miare dobrze sie czulam. Kurcze to 15 tydź. I powinny juz mijac te zle samopoczucia..
Też dzisiaj boli mnie głowa i jest mi ogólnie jakoś "ciężko" :(

reklama
Ja pije samą wodę, ale ostatnio mam ochotę na gazowaną, a przed ciążą nie lubiłam. Nie mam problemu z piciem, ale jak się za mało pije może boleć głowa.

Dzień dobry, kto dziś wizytuje? powodzenia i miłego dnia

Ja dziś wizytuje na 14. Coś mi miglo że was głowy bolą. Mnie od wczoraj wieczorem, przespałam noc ale rano i tak bolała ;/. Ale nie mam czasu na narzekanie bo trzeba się do wizyty naszykowac i ogarnąć mieszkanie bo mama wpadnie pilnować młodych gdy jabede na wizycie i pewnie zacznie u mnie sprzatac bo zawsze to robi.
Czy ja jestem wpisana do tabelki?. Jesli nie to proszę o wpisanie. Kinga 24 lat termin 6 listopad. Jeszcze nie wiem kto mieszka w brzuszku

Dziewczyny dzisiaj czuje sie fatalnie. Jest mi nie dobrze, boli mnie glowa i jestem jakby taka na kacu. Ostatnio juz w miare dobrze sie czulam. Kurcze to 15 tydź. I powinny juz mijac te zle samopoczucia..

Mnie wczoraj mdliło, na szczęście nie cały dzień, tylko parę godzin. A ja jutro zaczynam 17tydzień... Ale nie narzekam, bo i tak jest super. Porównując do I trymestru...;)

Widzę dziewczyny, że nie tylko ja mam problem z piciem. Staram się, ale nie wiem czy ok pół litra wody wypije :-( :( i również przez to ból głowy i spierzchniete usta.
Płomyk mam podobnie z ubrankami, mieliśmy kiedyś sklep z ubrankami niemowlęcy i co nieco nam zostało więc troszkę wyprawki do przodu :happy: właśnie też z Ewy Klucze.
Miłego dnia :) i powodzenia na wizytach ;)

Czytam i nie wierzę....:laugh2: "też mam problemy z piciem " :-D:rofl::cool2: Skojarzenie miałam oczywiście jedno i właściwe :laugh2:
Postaraj się pić częściej, ale małymi łyczkami, nieduże ilości. Później organizm sam się przyzwyczai i będzie się "domagał".

Nie wiem czy powinnam pisać, żeby nie zapeszać, ale mnie głowa nie bolała chyba odkąd jestem w ciąży. Nie wiem... może dlatego, że ogólnie rzadko mnie boli, a w ciąży to już nie wiem... jakieś dobre hormony czy co :errr:;) A teraz to napisałam i jutro pewnie obudzę się z bólem głowy jak na kacu :laugh2::-p

Ja dziś wizytuje na 14. Coś mi miglo że was głowy bolą. Mnie od wczoraj wieczorem, przespałam noc ale rano i tak bolała ;/. Ale nie mam czasu na narzekanie bo trzeba się do wizyty naszykowac i ogarnąć mieszkanie bo mama wpadnie pilnować młodych gdy jabede na wizycie i pewnie zacznie u mnie sprzatac bo zawsze to robi.
Czy ja jestem wpisana do tabelki?. Jesli nie to proszę o wpisanie. Kinga 24 lat termin 6 listopad. Jeszcze nie wiem kto mieszka w brzuszku

Już cię dopisałam :)

Mnie wczoraj mdliło, na szczęście nie cały dzień, tylko parę godzin. A ja jutro zaczynam 17tydzień... Ale nie narzekam, bo i tak jest super. Porównując do I trymestru...;)

Czytam i nie wierzę....:laugh2: "też mam problemy z piciem " :-D:rofl::cool2: Skojarzenie miałam oczywiście jedno i właściwe :laugh2:
Postaraj się pić częściej, ale małymi łyczkami, nieduże ilości. Później organizm sam się przyzwyczai i będzie się "domagał".

Nie wiem czy powinnam pisać, żeby nie zapeszać, ale mnie głowa nie bolała chyba odkąd jestem w ciąży. Nie wiem... może dlatego, że ogólnie rzadko mnie boli, a w ciąży to już nie wiem... jakieś dobre hormony czy co :errr:;) A teraz to napisałam i jutro pewnie obudzę się z bólem głowy jak na kacu :laugh2::-p
Dita_333 ale się uśmiałam :tak: nie wpadłam na to jak pisałam, że tak to może zabrzmiec:happy:

Aż takich dokładnych badań Dita nie robię. Po prostu jem 2 razy w tygodniu rybkę, codziennie zjadam owoce i staram się często je zmieniać, jak nie jem rybki to mięsko raz dziennie musi być i oczywiście jakaś sałatka do obiadku więc i warzywa uzupełnione. Uwielbiam mleko i codziennie pije nawet po 2-3 szklanki (!) :) więc żelazo jest. Ogólnie nabiału jem sporo i to wystarczy. Dzidzia ładnie i zdrowo się rozwija więc gin uważa, że wszystkiego ma tyle ile potrzebuje :) jak będzie potrzeba brania dodatkowo witaminek to oczywiście będę brała ale na razie nie trzeba to nie biorę.

reklama
Do góry