Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Onaonaona też mnie irytują takie osoby. Ale cóż zrobić...
Dziś samopoczucie fatalne, ciśnienie niskie(92/56) i ten bolący kark. Po wczorajszych wymiotach jestem bardzo osłabiona.
Dziś mam wizytę z synem u kardiologa i nie wiem czy nie przełożę, bo na chwilę obecną nie jestem wstanie prowadzić auta. Wizyta o 16, więc jest jeszcze chwila,może mi przejdzie.
Niskie masz to ciśnienie... Miewam takie przed ciążą, jednak w ciazy zwykle mi się normuje...Może pij zwykłą czarną kawę?
Jak się czujesz?
W ogóle oglądałam wasze brzuszki wczoraj i niektóre z was juz maja takie fajne piłeczki. A u mnie dalej nic... a przynajmniej niewiele, ze nawet nie jestem w stanie stwierdzić czy to te dodatkowe 1,5 kg czy dziecko.
Hhehe, widzisz, ja jutro zaczynam 17tydzień, piłeczkę mam, choć na wadze nie wiem czy z kg jest... Jak pierwsze dziecko to tak bywa, mi wyskoczył w okolicy 19-20tygodnia dopiero taki widoczny
@Dita_333 ja w takim małym sklepiku z ubraniami i zabawkami i mam np. Firmę "ewa klucze" i "makoma". Tą pierwszą można też dostać w sklepach świat maluszka (czy jakoś tak) i mają fajna bawełnę i wyraziste kolory a ta druga ma spokojniejsze kolory ale bawełnę sami produkują.
Dziewczyny co mi się dzisiaj śniło to dalej w szoku jestem
Urodziłam dziewczynkę w 20 tyg (?!) i zostawiłam swojego chłopa żeby w szpitalu siedział a sama pojechalam gdzieś pod namiot haha i nam to dziecko zabrali do pogotowia opiekuńczego a później jeździliśmy żeby nam dziecko oddali i tak aż ona dorosła była a my dalej po sądach jeździliśmy bo nie chcieli nam jej oddać... Obudziłam zalana potem dosłownie.
O to fajnie, masz, bo dobra bawełna i ciuszki będziesz miała pod ręką dla bobasa
Sny w ciąży takie są... Dość, że barwne, kolorowe - takie żywe, to jeszcze mega dziwne
Czasami mam wrażenie, że nie śnię, a film oglądam hahahaa