reklama
U nas tak samo. Jestem już dzisiaj w szpitalu a jutro cesarka będzie ciekawie hahaWłaśnie jestem po wizycie. Mały dalej ułożony pośladkowo. W piątek będę miała cesarkę. I trochę mi ulżyło i trochę jestem przerażona dziwnie się czuje wiedząc że to już za moment. W piątek będzie równe 38 tygodni
U nas tak samo. Jestem już dzisiaj w szpitalu a jutro cesarka będzie ciekawie haha
U mnie tak samo, też mam się zgłosić na oddzial dzień wcześniej. Powodzenia jutro
Dziękuję przyda się stres okropny, dzisiaj nic nie spałam bo tylko myślałam o przyjeździe do tego szpitala i całym tym procesieU mnie tak samo, też mam się zgłosić na oddzial dzień wcześniej. Powodzenia jutro
Dziękuję przyda się stres okropny, dzisiaj nic nie spałam bo tylko myślałam o przyjeździe do tego szpitala i całym tym procesie
Doskonale cie rozumiem, bo ja też się strasznie stresuje. Ale jakoś musimy to przetrwać, jak to mówią nie ty pierwsza nie ostatnia
Hej dziewczyny, synek już od wczoraj na świecie ! Wyciągnęli bąbla 58 cm i 3700 więc teraz zabawa naukę obsługi noworodka. Cesarka nie taka straszna jak ją malują aczkolwiek rozumiem że każdy ma inny próg bólu więc dla jednych będzie gorzej dla innych lepiej. Nie mniej jednak życzę każdej dużo cierpliwości, miłości, ładnego przybierania i łatwego rozkręcenia laktacji kto chce karmić KP ;* dawajcie znać jak się bobasy rozwijają , w kupie raźniej
Hejka, my też już po mały urodził się wczoraj przez cc. 2770 i 53cm. Urodził się równo w 38 tyg, chociaż jak już trafiłam do szpitala to chcieli trochę czekać. Na szczęście nie czekali, okazało się że już miałam zielone wody płodowe (ciaza z cukrzyca więc może dlatego nie wiem, no i na stole dostałam że stresu ciśnienia 180 przed samym startem)
No ale super ze juz po wszystkim
No ale super ze juz po wszystkim
Hej Dziewczyny gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom, a za te jeszcze w dwupaku trzymam kciuki co tam u Was
slychać? My się dzisiaj troche strachu najedliśmy. Bo rano mialam rutynowe ktg i sie okazało, że tętno młodej za wysokie i od razu lekarz skierował na kontrolne ktg do szpitala (już z torbami w razie w). Na szczęście w szpitalu ktg wyszlo ok. Tętno momentami wysokie, ale mówił lekarz, że się może tak pojawiać. Malutka ma jeszcze główke wysoko i jest dosyć aktywna jak na czas, ze zaraz ma wychodzic od razu jak wróciliśmy ze szpitala to przywiozlam łożeczko chicco do nas do sypialni. Materac przebrany i czeka na naszego szkraba. Dotarło do mnie, że to już naprawdę będzie zaraz…
A jak Wasze miejsca do spania? Gotowe?
Ja jeszcze jedynie nie wiem czy bedziemy przypinać dostawkę pasami do łóżka czy jednak jak bede wstawać to wole żeby bylo mobilne. Oczywiscie wtedy bok będzie zamkniety. Wyjdzie to ‚w praniu’ jak już malutka będzie z nami
slychać? My się dzisiaj troche strachu najedliśmy. Bo rano mialam rutynowe ktg i sie okazało, że tętno młodej za wysokie i od razu lekarz skierował na kontrolne ktg do szpitala (już z torbami w razie w). Na szczęście w szpitalu ktg wyszlo ok. Tętno momentami wysokie, ale mówił lekarz, że się może tak pojawiać. Malutka ma jeszcze główke wysoko i jest dosyć aktywna jak na czas, ze zaraz ma wychodzic od razu jak wróciliśmy ze szpitala to przywiozlam łożeczko chicco do nas do sypialni. Materac przebrany i czeka na naszego szkraba. Dotarło do mnie, że to już naprawdę będzie zaraz…
Ja jeszcze jedynie nie wiem czy bedziemy przypinać dostawkę pasami do łóżka czy jednak jak bede wstawać to wole żeby bylo mobilne. Oczywiscie wtedy bok będzie zamkniety. Wyjdzie to ‚w praniu’ jak już malutka będzie z nami
reklama
Madzia08.1978
Fanka BB :)
Moja ma już 3 tygodnie i mamy łóżeczko nieprzypięte pasami a bok cały czas opuszczonyna razie nigdzie nie pójdzie . Ja mam next to me magic to mniejsze łóżeczko. Z drugiej strony nam nie odjedzie bo komoda z przewijakiem stoi i przytrzymuje, a w ciągu dnia wyjeżdżamy do odkurzania itpHej Dziewczyny gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom, a za te jeszcze w dwupaku trzymam kciuki co tam u Was
slychać? My się dzisiaj troche strachu najedliśmy. Bo rano mialam rutynowe ktg i sie okazało, że tętno młodej za wysokie i od razu lekarz skierował na kontrolne ktg do szpitala (już z torbami w razie w). Na szczęście w szpitalu ktg wyszlo ok. Tętno momentami wysokie, ale mówił lekarz, że się może tak pojawiać. Malutka ma jeszcze główke wysoko i jest dosyć aktywna jak na czas, ze zaraz ma wychodzic od razu jak wróciliśmy ze szpitala to przywiozlam łożeczko chicco do nas do sypialni. Materac przebrany i czeka na naszego szkraba. Dotarło do mnie, że to już naprawdę będzie zaraz… Zobacz załącznik 1585441
Podziel się: