reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja pije wodę mineralną plus cytryna albo sok z cytryny niby prawdziwych i że bez żadnych dodatków:)
Ja jak za szybko zejdę z łóżka to mnie kluje po prawej stronie tak piskliwie wręcz:/
Mam wizytę o 18 mam nadzieję że będzie wszytko wporzadku:)
Powiem wam że ostatnio u gin miałam 11t3d i tak pytałam o to przez brzuch usg i wiecie co ,tak musiała naciskać że mnie to bolało i sama prosiłam o usg dopchwowe tak było wygodniej mi nawet przy moim wszystko zrobiła i jakoś wrażenia na nim to nie zrobiło:)

Dziś prenatalne więc już chyba przez brzuch:) wy mialyscie przez brzuch prenatalne ?
Prenatalne przez brzuch i wczoraj też już tylko przez brzuch. Tzn wcześniej badanie ale bez usg.

Ja pije sama wodę bo na cytrusy mam uczulenie :(

Z tą kawą pewnie macie rację, ale jakoś nie mogę się zmusić do niej.
Czuję się paskudnie, do tej pory w łóżku, nie mam na nic ochoty, ale coś trzeba zjeść.
Boję się wstać bo nawet jak leżę to mi się w głowie kręci

Ja tez mam niesamowite sny w ciazy. Takie że budzę męża w nocy i pytam go czy to prawda czy nie[emoji12]

Jeszcze a propos zapeszania. Ja może się wyluzuje zakupowo po połówkowych, ale jeśli nie, to w sierpniu chyba zacznę, bo tak w 6 miesiącu to już chyba wypada coś kompletować. Poza tym musimy zrobic mały remont, odmalować pokój. Trochę to zajmie.

Ja w lipcu będę już w 6 miesiącu :) Sierpień bedzie 7 już :o I tez myślę, żeby zacząć w lipcu pomału...

Dziękuję :) Niby potwierdzone, no bo żeby dwóch się mylilo to chyba niemożliwe ;) jakoś trudno mi sobie wyobrazić że będę miała synka [emoji16] ale w sumie tak jak mówiłam: najwspanialsza na świecie córeczkę już mam to nie mogłam mieć drugiej ;)
Niezmiennie od 5 lat- od pierwszej ciąży mówiliśmy że synek to Nikodem. Aż mi się już trochę znudziło [emoji28] no ale póki co żadne imię nie podoba mi się bardziej ;)

Mi tak się Adam podobało w 1. ciąży dla synka, ale mąż nie chciał. Długo mi się podobało, aż przestało gdy zaszłam w ciążę :laugh2: I znowu nie mam imienia :D Mi jest ciężko sobie wyobrazić, że miałabym mieć teraz córkę, więc doskonale rozumiem twoje uczucia :tak:

Ja pije wodę mineralną plus cytryna albo sok z cytryny niby prawdziwych i że bez żadnych dodatków:)
Ja jak za szybko zejdę z łóżka to mnie kluje po prawej stronie tak piskliwie wręcz:/
Powiem wam że ostatnio u gin miałam 11t3d i tak pytałam o to przez brzuch usg i wiecie co ,tak musiała naciskać że mnie to bolało i sama prosiłam o usg dopchwowe tak było wygodniej mi nawet przy moim wszystko zrobiła i jakoś wrażenia na nim to nie zrobiło:)

Dziś prenatalne więc już chyba przez brzuch:) wy mialyscie przez brzuch prenatalne ?

Trzymam kciuki za prenatalne! Będzie wszystko ok na pewno!:tak: Prenatalne miałam przez brzuch, mój później jeszcze robił 13+5 dopochwowo, bo sprawdzał szyjkę (mówiłam mu o kłuciach).

Z tą kawą pewnie macie rację, ale jakoś nie mogę się zmusić do niej.
Czuję się paskudnie, do tej pory w łóżku, nie mam na nic ochoty, ale coś trzeba zjeść.
Boję się wstać bo nawet jak leżę to mi się w głowie kręci

To bardzo niedobrze :( Leż i zjedz coś.. cokolwiek i napij się koniecznie. Może osłabiona jesteś?

Ja mialam przez brzuch ;)

Dziewczyny dzisiaj czuje sie fatalnie. Jest mi nie dobrze, boli mnie glowa i jestem jakby taka na kacu. Ostatnio juz w miare dobrze sie czulam. Kurcze to 15 tydź. I powinny juz mijac te zle samopoczucia..

Widzę dziewczyny, że nie tylko ja mam problem z piciem. Staram się, ale nie wiem czy ok pół litra wody wypije :-( :( i również przez to ból głowy i spierzchniete usta.
Płomyk mam podobnie z ubrankami, mieliśmy kiedyś sklep z ubrankami niemowlęcy i co nieco nam zostało więc troszkę wyprawki do przodu :happy: właśnie też z Ewy Klucze.
Miłego dnia :) i powodzenia na wizytach ;)

reklama
Do góry