majacyr
Fanka BB :)
Zrobiłam aktualizacje i mam to samo.Coś mi się stało z forum bo mogę zobaczyć tylko do 378 str
Wiem, że piszecie ale mi się tu nie pokazuje.
Chyba coś z aplikacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam aktualizacje i mam to samo.Coś mi się stało z forum bo mogę zobaczyć tylko do 378 str
Też to miałamCoś mi się stało z forum bo mogę zobaczyć tylko do 378 str
Ja juz po wizycie [emoji4] wszystko idealnie! Karta ciąży założona, dzidziuś 14 mm, serce bije jak należy, termin na sztywno na 22.11 wiec proszę o zmianę w tabelce [emoji6] no i tyle kolejna wizyta za 5 tyg. i wtedy zrobimy prenatalne. Tak bardzo się cieszę [emoji7] czekam na wieści od Was [emoji4]Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i same dobre wieści [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
gratulacje!Ja juz po wizycie [emoji4] wszystko idealnie! Karta ciąży założona, dzidziuś 14 mm, serce bije jak należy, termin na sztywno na 22.11 wiec proszę o zmianę w tabelce [emoji6] no i tyle kolejna wizyta za 5 tyg. i wtedy zrobimy prenatalne. Tak bardzo się cieszę [emoji7] czekam na wieści od Was [emoji4]