reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Czekam na wiesci z usg:)))!!!!!!
Edytka wspaniale!!! Jest radocha widziec juz małego czlwieczka:):)
!!!!!

Aaaaaaaa i mamy blizniaki !#! Super
Gratkki kochana!!!

Co do zachodzenia w ciaze .. 2 razy zaszlam za pierwszym razem..... Stosunek przerywany..z trzecim doszly pewne czynniki które nie pomagaly ale udalo sie w 7 cyklu po hustawce hormonalnej ktora czesto my kobiety nabywamy z wiekiem niestety hehe

Ja wiem ze trzeba miec tez duzo szczescia...jesli ktos nie mial z gospodarka hormonalna zadnych problemow przed braniem tabsow to jest wlasnie duze prawdopodobieństwo ze po wielu latach zajdzie od tak ale to jest ryzyk fizyk ..pewności nie ma jak bedzie dopoki sie nie spróbuje:)

reklama
Ups No i u mnie plamienia... ledwo chyba się coś zaczyna, ale krew lekko skrzepniętego czerwona. Widziałam dziś serducha wiec chyba u maluchów Ok. Mam luteinę leżę jutro i mam nadzieje ze będzie Ok.

Ups No i u mnie plamienia... ledwo chyba się coś zaczyna, ale krew lekko skrzepniętego czerwona. Widziałam dziś serducha wiec chyba u maluchów Ok. Mam luteinę leżę jutro i mam nadzieje ze będzie Ok.

Bierzesz dupka to dobrze...teraz sie oszczedzaj duzoo i musi byc dobrze!!

Dalam wczesniej posta i chyba go zezarlo no nic

Ale dzisiaj miesza posty..pisałam o 19 cos a dodalo miedzy 12 a 13 haha dramat

Ogladam sobie usg z 10tyg na youtube..ale fajna dzidzia!!!!!! Cudneee

Oj nie ze środkowego :) siadłam podłożyłam i zebrałam. Czyli pewnie źle
W pierwszej ciąży kilka pierwszych badan moczu miałam złe wyniki. Po zmianie ginekologa zadano mi pytanie jak sikam do pojemnika. Odpowiedzialam, ze normalnie. Rano wstaje, podkladam kubek, sikam.
I wtedy mnie oświecono. Moja nowa ginekolog kazala wstac, UMYĆ SIĘ. Po umyciu zacząć sikać i kubek podstawić w polowie sikania. Od tamtego momentu mocz wychodzil prawidłowo :)

reklama
Oj nie ze środkowego :) siadłam podłożyłam i zebrałam. Czyli pewnie źle

Każda próbka moczu powinna być ze środkowego źródła i należy się podmyc przed oddaniem próbki. U mnie na badaniach dają specjalne chusteczki dezynfekujące do miejsc intymnych. Bez podmycia może wyjść wynik zakłamany z bakteriami i stąd te zabiegi higieniczne [emoji4]

Do góry