azamamew
Fanka BB :)
Tak na olx mam to samoczy wy tez widzicie dzis pomieszane wiadomosci na forum?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na olx mam to samoczy wy tez widzicie dzis pomieszane wiadomosci na forum?
Sorki ale mi się forum zacięło.
Tak :/czy wy tez widzicie dzis pomieszane wiadomosci na forum?
Super! Cudowna wiadomosc! [emoji7]Oj widzę ze nie ma mojego wpisu, coś się nam forum wykrzaczylo. Wiec ku potomności, fasolki obie są, jedna dzień młodsza oba około 1 cm i słyszałam dwa serducha. Jak na razie wszystko Ok. Mocz na posiew ale bez stresu, ponoć przy pobraniu i przechowaniu próbki lubią się zanieczyszczać. Reszta wyników Ok!
Jeśli Cię to pocieszy to ja muszę się uzbroić w cierpliwość do środy, kiedy to mam kolejną wizytę.Uch super że u was dobrze i fasolki rosną
Mam wrażenie że do poniedziałku cała wieczność
Dziewczyny,
Troche jestem tu rzadziej ale praca dala sie mi we znaki i nie nadazam z czytaniem wszystkiego [emoji20]
Gratuluje serduszek! Co za wielka to musi byc radosc!!! Bardzo sie ciesze
U mnie pierwsze badanie jutro, wedlug OM bedzie to 7t3d, ale w praktyce jest to pewnie ok. 3 dni mlodsza ciaza. Denerwuje sie nieziemsko. Nie wiem jak Wy to znosilyscie bez narzekan [emoji6]
Czy dobrze pamietam ze ktos jeszcze idzie jutro po raz pierwszy?