reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Oj widzę ze nie ma mojego wpisu, coś się nam forum wykrzaczylo. Wiec ku potomności, fasolki obie są, jedna dzień młodsza:) oba około 1 cm i słyszałam dwa serducha. Jak na razie wszystko Ok. Mocz na posiew ale bez stresu, ponoć przy pobraniu i przechowaniu próbki lubią się zanieczyszczać. Reszta wyników Ok!

Oj widzę ze nie ma mojego wpisu, coś się nam forum wykrzaczylo. Wiec ku potomności, fasolki obie są, jedna dzień młodsza:) oba około 1 cm i słyszałam dwa serducha. Jak na razie wszystko Ok. Mocz na posiew ale bez stresu, ponoć przy pobraniu i przechowaniu próbki lubią się zanieczyszczać. Reszta wyników Ok!
Super! Cudowna wiadomosc! [emoji7]

Dziewczyny,

Troche jestem tu rzadziej ale praca dala sie mi we znaki i nie nadazam z czytaniem wszystkiego [emoji20]

Gratuluje serduszek! Co za wielka to musi byc radosc!!! Bardzo sie ciesze :)

U mnie pierwsze badanie jutro, wedlug OM bedzie to 7t3d, ale w praktyce jest to pewnie ok. 3 dni mlodsza ciaza. Denerwuje sie nieziemsko. Nie wiem jak Wy to znosilyscie bez narzekan [emoji6]

Czy dobrze pamietam ze ktos jeszcze idzie jutro po raz pierwszy?

reklama
Dziewczyny,

Troche jestem tu rzadziej ale praca dala sie mi we znaki i nie nadazam z czytaniem wszystkiego [emoji20]

Gratuluje serduszek! Co za wielka to musi byc radosc!!! Bardzo sie ciesze :)

U mnie pierwsze badanie jutro, wedlug OM bedzie to 7t3d, ale w praktyce jest to pewnie ok. 3 dni mlodsza ciaza. Denerwuje sie nieziemsko. Nie wiem jak Wy to znosilyscie bez narzekan [emoji6]

Czy dobrze pamietam ze ktos jeszcze idzie jutro po raz pierwszy?

Jutro 7 tc i 4 dzień.
Druga wizyta, 2 tygodnie temu był tylko pęcherzyk. :)

Ostatnia edycja:
Do góry