reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Mam pytanie jakie macie informację na temat tego kiedy jest chłopiec A kiedy dziewczynka:)
Wiem że owulacje miałam 10 marca a 11 z rana było przytulnie możliwe że to chłopiec?
Jakie macie przeczucia? Ktoś coś wie z doświadczenia?
U mnie było w pierwszej przed owulacja każdy mówił dziewczynka a wyszedł chłopak w drugiej po owulacji i mówili że chłopak a wyszła dziewucha więc mi sie wydaje ze to nie ma roznicy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale moze to tylko U mnie tak wyszło

Mam pytanie jakie macie informację na temat tego kiedy jest chłopiec A kiedy dziewczynka:)
Wiem że owulacje miałam 10 marca a 11 z rana było przytulnie możliwe że to chłopiec?
Jakie macie przeczucia? Ktoś coś wie z doświadczenia?

To chyba obalone, że przed to dziewczynka, a w czasie ovu lub po chłopiec :-p Ja mam Młodego z przytulanka zaraz po okresie, gdzie plemniki musiały dobre kilka dni poczekać - tak mi się wydaje.... :rolleyes2: A teraz złoty strzał - rano sexik, a wieczorem lub po południu ovu, i nie wiem co będzie... się zobaczy :):D

Wszystko Ok, dzidzie po 1 cm oba serducha pikaja:) mocz na posiew ale bardzo się nie stresowała tym, ponoć często próbki źle są przechowywane i wtedy takie wyniki:)

Gratuluję serduszek maleństw! :tak:
Właśnie sobie przypomniałam, ze w 1.ciąży miałam jakieś bakterie, i nic nie brałam i w drugim badaniu już nie było... Dziwne? Samo przeszło :szok::D Mój ginekolog w ogóle do tych bakterii jakoś się nie przykłada, w sensie nie przejmuje, dopóki nie jest ich dużo.. Z reguły każe powtarzać badanie i jakoś z reguły ma rację... :rolleyes2:

To chyba obalone, że przed to dziewczynka, a w czasie ovu lub po chłopiec :-p Ja mam Młodego z przytulanka zaraz po okresie, gdzie plemniki musiały dobre kilka dni poczekać - tak mi się wydaje.... :rolleyes2: A teraz złoty strzał - rano sexik, a wieczorem lub po południu ovu, i nie wiem co będzie... się zobaczy

Jakbyś wiedziała co poczelas daj znać:) jestem ciekawa jak się ma praktyka:)

Wszystko Ok, dzidzie po 1 cm oba serducha pikaja:) mocz na posiew ale bardzo się nie stresowała tym, ponoć często próbki źle są przechowywane i wtedy takie wyniki:)

Gratulacje super, że są 2 maluszki :)
Pobierałaś mocz, że środkowego strumienia?
U mnie też się pojawiały bakterie, ale jak nie jest dużo (w badaniu ogolnym jest jakaś norma) to normalne.

reklama
Ja żyję z kotem takze przedemna badania na toksoplazme..tyle że kota mam rasowego, niewychodzacego, nie je surowego mięsa i ogólnie nigdy nie miał kontaktu z innymi zwierzętami:)
Wobec tego może ryzyko jest małe:)
Też straszyli że kot w domu to brak ciąży i wogole jakieś zabobony parodie....
Ja tez mam kota, w dodatku pisalam juz wczoraj, ze tyle miesa surowego w zyciu jadlam i warzyw czy owocow nigdy nie mylam i nie mialam toxo, az dziwne [emoji14]

Do góry