reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny coś mi jest znów nie tak kuźwa boli mnie pod pachą ale okropnie tak że nie mogę ręką poruszać no to patrzę co tam się dzieje a tam guzek na węźle chłonnym !!! Po całym dniu mam już dwa
Masakra nie wiem co to jutro chyba pokaże się w szpitalu

reklama
Czekam na wyniki hist-pat. No i mam niekontrolowane napady płaczu. Nie planowałam tej ciązy, ale to juz moja druga strata. Poprzednio też straciłam dziecko 1 kwietnia, dokladnie dwa lata temu i nienawidzę tego miesiąca.
Dziękuję za wsparcie. Nie mogę się doczekać piewszej @ by wiedzieć, na czym stoję. Marzę o byciu lutową czy marcową mamą, ale nie mam już siły na następne tego rodzaju przeżycia.

Czekam na wyniki hist-pat. No i mam niekontrolowane napady płaczu. Nie planowałam tej ciązy, ale to juz moja druga strata. Poprzednio też straciłam dziecko 1 kwietnia, dokladnie dwa lata temu i nienawidzę tego miesiąca.
Dziękuję za wsparcie. Nie mogę się doczekać piewszej @ by wiedzieć, na czym stoję. Marzę o byciu lutową czy marcową mamą, ale nie mam już siły na następne tego rodzaju przeżycia.

Trzymam kciuki, ja po łyżeczkowaniu zaszłam w ciąże, w 3 cyklu i mam syna z marca:)

I dalej pomieszane ciężko dojść do ładu , no ale życze udanych wizyt i miłego dnia :) ja dziś wizyta po skierowanie na usg kontrolne

reklama
Do góry