reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Nie jesteście same ja też wariuje… z moją lekarka nie ma kontaktu, szukałam giną na cito od wczoraj i nie znalazłam na tym zadupiu. Zniknęły mi objawy, nie mdli mnie i nie wymiotuję, mam biegunke, brzuch mnie boli i plecy wizyta dopiero w czwartek.

reklama
Nie jesteście same ja też wariuje… z moją lekarka nie ma kontaktu, szukałam giną na cito od wczoraj i nie znalazłam na tym zadupiu. Zniknęły mi objawy, nie mdli mnie i nie wymiotuję, mam biegunke, brzuch mnie boli i plecy wizyta dopiero w czwartek.
Zobacz jeszcze na znany lekarz może coś będzie, czasem nie ma objawów a później się pojawiają nie ma reguły już się tego nauczyłam 😅 w pierwszej straconej miałam objawy wymioty i ból piersi nagle wszystko znikło no i serce też :( w drugiej było identycznie i już byłam pewna, że to koniec a jednak wszystko było ok :)

Mnie też zaczął brzuch boleć i te plamienia, leżę i już sama nie wiem eh

Dziewczyny jak Wam objawy mijają to się cieszcie bo dzień lub dwa później mogą wrócić ze zdwojoną siłą. Każdy organizm inaczej reaguje jedna od początku wymiotuję dalej niż widzi, inna nie ma nic a u trzeciej raz tak raz siak. To normalne i nie ma się co nakręcać

Cześć, witam się nieśmiało, jestem mamą z listopada 2023 i teraz wychodzi na to, że będziemy mieli powtórkę z rozrywki w listopadzie 2025 ;) w piątek pierwsza beta 395, dopiero w poniedziałek zrobie przyrost wiec średnio miarodajnie, no ale zobaczymy. Om 13.02, wstępny termin 20.11, pierwszy syn urodził się 23.11 😁😁😁
maaaatko, ja się dopiero dowiedziałam o ciąży a Wy już jesteście po wizytach u lekarza 😬😅
Wy wszystkie mierzycie betę, przyrosty, wizyty u lekarza... A ja się zastanawiam, kiedy najpóźniej mogę pójść, żeby ogarnąć prenatalne 😂

Nie wiem, jakoś podchodzę do tej ciszy "co będzie to będzie". Ale moje cycki już się nastawiają na karmienie, bo mleko już mam 🤦‍♀️ mam wrażenie, że jakbym przystawiła dzidziusia teraz to bym nakarmiła normalnie 🤦‍♀️

Wy wszystkie mierzycie betę, przyrosty, wizyty u lekarza... A ja się zastanawiam, kiedy najpóźniej mogę pójść, żeby ogarnąć prenatalne 😂

Nie wiem, jakoś podchodzę do tej ciszy "co będzie to będzie". Ale moje cycki już się nastawiają na karmienie, bo mleko już mam 🤦‍♀️ mam wrażenie, że jakbym przystawiła dzidziusia teraz to bym nakarmiła normalnie 🤦‍♀️
Niby do 10 tyg wypada isc do lekarza. Z kolei prenatalne najpóźniej 13+6 chociaż wg mnie lepiej 13+5 max 🤪

reklama

Mnie piersi tylko trochę bolą, nawet za wiele nie urosły, wyglądają prawie tak samo jak przed i nawet teraz się zastanawiałam kiedy znacząco się powiększą. Z usg już niby 8 tydzień, ale ja cała jeszczem szczupła to nawet nie ma gdzie się woda zatrzymać 😅

Do góry