reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Czekam na wyniki hist-pat. No i mam niekontrolowane napady płaczu. Nie planowałam tej ciązy, ale to juz moja druga strata. Poprzednio też straciłam dziecko 1 kwietnia, dokladnie dwa lata temu i nienawidzę tego miesiąca.
Dziękuję za wsparcie. Nie mogę się doczekać piewszej @ by wiedzieć, na czym stoję. Marzę o byciu lutową czy marcową mamą, ale nie mam już siły na następne tego rodzaju przeżycia.
Dużo sił Kochana :* jeszcze wróci słońce!

Bylam wczoraj na wizycie, bo moja mama miala wolne to zostawilam jej malego i dzis juz maz nie musi sie z pracy wczesniej zwrywac ;)
Maluch ma juz 4,5 cm! Podskakiwal sobie i machal raczkami [emoji7][emoji7] Jeju, az sie wzruszylam na tej lezance :)
Kolejna wizyta 9 maja :)

To wspaniale, gratulacje [emoji173]️

Moja wczorajsza wizyta wspaniała :) serduszko pikalo jak szalone :) człowieczek prawie 2cm :) no i z pomiaru termin na 18.11 czyli jeszcze dwa dni później niż ja myślałam a cały tydzień później niż z om. Następna wizyta 21.05 bo w okolicy 13.05 mam się umówić na prenatalne. Z córka nie robiłam, ale ten lekarz uważa że każda kobieta powinna robić... Orientujecie się ile one kosztują?

Moja wczorajsza wizyta wspaniała :) serduszko pikalo jak szalone :) człowieczek prawie 2cm :) no i z pomiaru termin na 18.11 czyli jeszcze dwa dni później niż ja myślałam a cały tydzień później niż z om. Następna wizyta 21.05 bo w okolicy 13.05 mam się umówić na prenatalne. Z córka nie robiłam, ale ten lekarz uważa że każda kobieta powinna robić... Orientujecie się ile one kosztują?
Gratuluje [emoji7] Kosztuja wszedzie inaczej, u mnie 400 zl.

Super wiadomości:)

gratulacje, ja też na 18.11:) czy badanie usg genetyczne? czy jakieś dodatkowe?
usg prenatalne genetyczne jest przesiewowym obowiązkowe i chyba wszystkie przyszłe mamy powinny je zrobić?
prywatnie kosztuje ok 250-300zł w Warszawie

Ostatnia edycja:
reklama
Czekam na wyniki hist-pat. No i mam niekontrolowane napady płaczu. Nie planowałam tej ciązy, ale to juz moja druga strata. Poprzednio też straciłam dziecko 1 kwietnia, dokladnie dwa lata temu i nienawidzę tego miesiąca.
Dziękuję za wsparcie. Nie mogę się doczekać piewszej @ by wiedzieć, na czym stoję. Marzę o byciu lutową czy marcową mamą, ale nie mam już siły na następne tego rodzaju przeżycia.

Bardzo ci współczuję... Po prostu nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak się czujesz. Życzę dużo siły... Wiem, że to przetrwasz. I może jak się serce trochę uspokoi spróbujesz znowu...

Bylam wczoraj na wizycie, bo moja mama miala wolne to zostawilam jej malego i dzis juz maz nie musi sie z pracy wczesniej zwrywac ;)
Maluch ma juz 4,5 cm! Podskakiwal sobie i machal raczkami [emoji7][emoji7] Jeju, az sie wzruszylam na tej lezance :)
Kolejna wizyta 9 maja :)

Super! Gratuluję! Niesamowite wrażenie, prawda? One teraz tak szybko rosną, że masakra :):rolleyes:

Gratuluję serduszka :tak:
Zmienić ci termin w tabelce czy zostawić?
Ja mam prenatalne za darmo z racji wieku, też idę końcem kwietnia. Czytałam, że od 200zł do 400zł, zależy od miejsca gdzie się robi.

Chyba sie forum naprawiło, bo wczoraj to była masakra...Nic nie ogarniałam :baffled:

Do góry