Igorowelove
Moderatorka
U mnie juz chyba tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo sił Kochana :* jeszcze wróci słońce!Czekam na wyniki hist-pat. No i mam niekontrolowane napady płaczu. Nie planowałam tej ciązy, ale to juz moja druga strata. Poprzednio też straciłam dziecko 1 kwietnia, dokladnie dwa lata temu i nienawidzę tego miesiąca.
Dziękuję za wsparcie. Nie mogę się doczekać piewszej @ by wiedzieć, na czym stoję. Marzę o byciu lutową czy marcową mamą, ale nie mam już siły na następne tego rodzaju przeżycia.
Bylam wczoraj na wizycie, bo moja mama miala wolne to zostawilam jej malego i dzis juz maz nie musi sie z pracy wczesniej zwrywac
Maluch ma juz 4,5 cm! Podskakiwal sobie i machal raczkami [emoji7][emoji7] Jeju, az sie wzruszylam na tej lezance
Kolejna wizyta 9 maja
Gratuluje [emoji7] Kosztuja wszedzie inaczej, u mnie 400 zl.Moja wczorajsza wizyta wspaniała serduszko pikalo jak szalone człowieczek prawie 2cm no i z pomiaru termin na 18.11 czyli jeszcze dwa dni później niż ja myślałam a cały tydzień później niż z om. Następna wizyta 21.05 bo w okolicy 13.05 mam się umówić na prenatalne. Z córka nie robiłam, ale ten lekarz uważa że każda kobieta powinna robić... Orientujecie się ile one kosztują?
Super wiadomościMoja wczorajsza wizyta wspaniała serduszko pikalo jak szalone człowieczek prawie 2cm no i z pomiaru termin na 18.11 czyli jeszcze dwa dni później niż ja myślałam a cały tydzień później niż z om. Następna wizyta 21.05 bo w okolicy 13.05 mam się umówić na prenatalne. Z córka nie robiłam, ale ten lekarz uważa że każda kobieta powinna robić... Orientujecie się ile one kosztują?
Jakoś się trzymam ... Mimo że dalej boli chyba dlatego że to pierwszy raz mi sie przytrafiłoStrasznie to wkurzajace, w ogole nie ogarniam co kto napisal
Trzymaj sie Natala!
Moja wczorajsza wizyta wspaniała serduszko pikalo jak szalone człowieczek prawie 2cm no i z pomiaru termin na 18.11 czyli jeszcze dwa dni później niż ja myślałam a cały tydzień później niż z om. Następna wizyta 21.05 bo w okolicy 13.05 mam się umówić na prenatalne. Z córka nie robiłam, ale ten lekarz uważa że każda kobieta powinna robić... Orientujecie się ile one kosztują?
Czekam na wyniki hist-pat. No i mam niekontrolowane napady płaczu. Nie planowałam tej ciązy, ale to juz moja druga strata. Poprzednio też straciłam dziecko 1 kwietnia, dokladnie dwa lata temu i nienawidzę tego miesiąca.
Dziękuję za wsparcie. Nie mogę się doczekać piewszej @ by wiedzieć, na czym stoję. Marzę o byciu lutową czy marcową mamą, ale nie mam już siły na następne tego rodzaju przeżycia.
Bylam wczoraj na wizycie, bo moja mama miala wolne to zostawilam jej malego i dzis juz maz nie musi sie z pracy wczesniej zwrywac
Maluch ma juz 4,5 cm! Podskakiwal sobie i machal raczkami [emoji7][emoji7] Jeju, az sie wzruszylam na tej lezance
Kolejna wizyta 9 maja
Moja wczorajsza wizyta wspaniała serduszko pikalo jak szalone człowieczek prawie 2cm no i z pomiaru termin na 18.11 czyli jeszcze dwa dni później niż ja myślałam a cały tydzień później niż z om. Następna wizyta 21.05 bo w okolicy 13.05 mam się umówić na prenatalne. Z córka nie robiłam, ale ten lekarz uważa że każda kobieta powinna robić... Orientujecie się ile one kosztują?